2777
2789

بستگی داره چطوری باشه

من یه آقایی بم گف موکلت خیلی خطرناکه دوتا بچه هم داره با قدرتش میتونی شفا بدی و فلان و اینا🙄😂

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین یه چیزیه که ازت مراقبت میکنه تا اون جایی که میدونم

هر وقت تونستی به 1-دین 2-نوع پوشش 3-شیوه زندگی 4-علاقه افراد 5-گرایشات آدما (احترام)‌ ‌بزاری اون وقت یه آدم با شعوری و لایق رفتار خوب🌱 ‌ 
بگو

ببین من وقتی میرم یک جای ک حالا شاید نرفتم یا رفتم خب بعد یک نیروی نمیذاره نزدیک بشم بخام نزدیک بشم انگار مغزم کنترل میکنه دست پاهام شل میشه مغزم انگار از کار میوفته وقتی دور میشم از اون منطقه خوب میشم

هروقت‌منو‌عصبی‌کردی‌منو‌با‌بغل‌اروم‌کن:)🤍🖇
ببین من وقتی میرم یک جای ک حالا شاید نرفتم یا رفتم خب بعد یک نیروی نمیذاره نزدیک بشم بخام نزدیک بشم ...

کار خودشونه

من خودم از بچگی یه حسای عجیب مث خودت داشتم و دارم

کار خودشونه من خودم از بچگی یه حسای عجیب مث خودت داشتم و دارم

💔آخه بعضیا میگن از استرسه درحالی ک استرس نداشتم اون مکان هم تاریک بود ولی کلا خونه عمه ام هم یک بار اینجوری شدم ولی ضعیف

من داشتم اذیتم میکرد پاهام سست میشد بیحال میشدم یهو سرم گیج می رفت سیاهی میدیدم باید نیابتی یکی برات ...

چه انرژیه

💔آخه بعضیا میگن از استرسه درحالی ک استرس نداشتم اون مکان هم تاریک بود ولی کلا خونه عمه ام هم یک بار ...

اینجور چیزا دست خود آدم نیس 

مثلا بدون دلیل از یه کاری بدت میاد یا حس خوبی بهش نداری و میترسی کار اوناس که یه جورایی میخوان ازت محافظت کنن

.

تا حالا شده از کسی بدت بیاد یا یه کار بدی کرده باشه باهات بعد طرف چیزیش بشه؟