2777
2789

قرص لتروزول و آمپول زدم دکتر گفته دو تا فولیکول غالب داری چو و راست ۱۹ و ۲۱. و گفت که ۶۰ درصد بچه پسر میشه. من به پسر دارم دوست داشتم دختر بشه. کسی بوده با این اوصاف و اقدام روز تخمک گذاری بچش دختر بشه؟ دکتر گفت تو تست آب و سرکه بشین ولی پیش خودم میگم نه هر چی خدا بخواد  باید از خدا بخوام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فردا اقدام نکنم؟ گفت فردا آمپول بزن بعد تا دو روز اقدام کن دو بار در روز 

عزیزم دکتر من برای پسر گفت وقتی کیت مثبت شد فردا و پس فردا اقدام کن برای دختر یه روز قبل و بعد این دو روز ولی بازم تصمیم با خودته 

یعنی فردا اقدام نکنم؟ گفت فردا آمپول بزن بعد تا دو روز اقدام کن دو بار در روز 

مطمئني گفت دو بار در روز؟

اكثرا ميگن يك روز در ميان

علتش أينه كه اسپرم ٤٨ ساعت تو محيط واژن زنده ميمونه.

بعد روزي دوبار فكر كنم كيفيت اسپرم مياد پايين

البته أينا رو شنيدم من

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)
عزیزم دکتر من برای پسر گفت وقتی کیت مثبت شد فردا و پس فردا اقدام کن برای دختر یه روز قبل و بعد این د ...

عزیزم دقیقا متوجه نشدم من😁😁😁 

واسه دختر دقیقا کی اقدام کنم؟ الان ۱۲ سیکلمه و امروز سونو گفت فولیکول خوب داری. ولی نمیدونم کی اقدام کنم فردا ساعت ۱ باید ۲ تا آمپول رو بزنم که آزاد بشن

عزیزم دکتر من برای پسر گفت وقتی کیت مثبت شد فردا و پس فردا اقدام کن برای دختر یه روز قبل و بعد این د ...

يعني چه روزايي؟

من معمولا ١٤ پريودي تخمك گذاريمه( أز روي دل درد و خارج شدن مايع شفاف ميگم)

يعني ١٣ و ١٥ اقدام كن؟

لطفي كه به من كرده اي مادرم نكرد..... اي مهربان تر از پدر و مادرم حسين(ع)