2777
2789
عنوان

نفرینام قبول میشه یا نه

150 بازدید | 18 پست

سلام 

یک سال و نیم پیش بود که با یکی آشنا شدم ک میگفت دوسم داره برام میجنگه و حرفهای دروغ 

ولی بعد سه ماه بی دلیل رفت منم کلی پیگیرش شدم ک برگرده بالاخره دو ماه پیش برگشت ولی بعد ی هفته بازم بی دلیل رفت 

دیشبم با دوستش حرف زدم فهمیدم همههه چیو بهم دروغ گفته یک سال و نیم بازیم داده با تمام بند بند وجودم نفرینش کردم 

ب نظرتون میگیره نفرینم؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نفرین=تف سربالا

منتظر حجم خیلی خیلی زیادی انرژی منفی باش که به خودت برمیگرده

خدا بخواد از کسی حساب بکشه منتظر نفرین بقیه نمی‌مونه.نخوادم که دنیایی نفرین کنی راه به جایی نداره

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

نه نفرین برای خود نفرین کنندست. فقط براش دعای خیر کن و برکت بخواه و رهاش کن. بزار خدا خودش برات درستش کنه که اگه خدا چیزی رو درست کرد هیچکس نمیتونه خرابش کنه 

توکل بر خدایت کن،کفایت می‌کند حتما