2777
2789

من هفته ۸ بارداری ام و از شدت حالت تهوع خوراکم خیلی کم شده و کاهش وزن یک کیلویی داشتم توی این یک هفته…البته سعی میکنم میوه و مغز بخورم نون و برنجم خیلی کم شده و کلا میل ندارم به غذا

نیازی به سرم نیست؟؟؟؟؟ طبیعیه؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه جانم نگران نباش ببین چی دلت میبره همونو بخور من با سبزیجات خودمو سیر میکردم 

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

تا وقتی حالت اوکی هست هیچ مشکلی نداری خود من سه ماهه اول پنج کیلو کم کردم یک کیلو که چیزی نیست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

میوه و مغز اینا خیلی میقویه هم برا خودت هم برا بچت نگران نباش همونا کافیه، آب و مایعات بخور شیر و آبمیوه و ...من خودم حالت تهوع خیلی شدید بود هیچی نمی‌خوردم ولی چون مایعات آب و شیر و میوه اینا میخوردم تا آخرش هیچ مشکلی نداشتم و سرم لازمم نشدم همیشه هم آب جنینم نرمال بود کم نشده بود، ولی حتما مایعات رو فراموش نکن

زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤