من هفته ۸ بارداری ام و از شدت حالت تهوع خوراکم خیلی کم شده و کاهش وزن یک کیلویی داشتم توی این یک هفته…البته سعی میکنم میوه و مغز بخورم نون و برنجم خیلی کم شده و کلا میل ندارم به غذا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا وقتی حالت اوکی هست هیچ مشکلی نداری خود من سه ماهه اول پنج کیلو کم کردم یک کیلو که چیزی نیست
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
میوه و مغز اینا خیلی میقویه هم برا خودت هم برا بچت نگران نباش همونا کافیه، آب و مایعات بخور شیر و آبمیوه و ...من خودم حالت تهوع خیلی شدید بود هیچی نمیخوردم ولی چون مایعات آب و شیر و میوه اینا میخوردم تا آخرش هیچ مشکلی نداشتم و سرم لازمم نشدم همیشه هم آب جنینم نرمال بود کم نشده بود، ولی حتما مایعات رو فراموش نکن
زندگی از مرگ پرسید چرا همه عاشق من هستند و از تو متنفرند؟؟ گفت چون تو یک دروغ زیبایی و من یک حقیقت تلخ🖤