2777
2789
عنوان

بهترین واکسن کرونا به کودکان چیه؟؟

535 بازدید | 51 پست

سلام برای بچه های ۶ و ۸ ساله م چه واکسنی پیشنهاد میکنید

واکسن پاستو کو وَک  یا   فخرا وَک  یا سینو فارم

ضمنا از لحاظ تغذیه  بچه هام تغذیه خیلی خوب ندارن 

تجربیات چی دارین از عوارض واکسن...برای بچه هاا

تو اقوام تون کیا واکسن کرونا واسه بچه شون رو زدن؟

تو‌پیج دکتر خدیجه ظریفی برو‌متخصص اطفال هستن واسه بچه هاشون سینوفارم‌زدن‌گفتن پارسال سینوفارم واسه کودکان تو‌کشور بحرین و‌چین و آرژانتین و امارات تزریق شده و جواب خوبی داده و تحقیقات روش کامله ولی پاستو فقط رو کودکان ایران و کوبا و‌مقاله ای هم نداده اما سینوفارم توی مجله لنست مقالشو بیرون داده . ما واسه خواهرزاده ها سینوفارم زدیم ۵ ساله و ۱۰ساله هستندخترمم نوبتش بشه سینومیزنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا بهترین واکسنا هم ایمنی ایجاد نکردن الکی ب بچه هاتون واکسن نزنید 

آخه مراسم عروسی فامیل نزدیک هست که کلا همه میخان شرکت کنن..از شهرستانهااا..فامیل شوهرم عروسی داشت نرفتیم همه شون حتی بچه اا امیکرون گرفتن..

تاحالا هیچ عروسی نرفتیم..این یکی دیگه عروسی

اعضای نزدیک خانواده هست

تو‌پیج دکتر خدیجه ظریفی برو‌متخصص اطفال هستن واسه بچه هاشون سینوفارم‌زدن‌گفتن پارسال سینوفارم واسه ک ...

مگه نوبت باید بگیریم!؟

من یه مقاله تحقیقی دیدم ایمنی پاستو کوک بیشتر بود اتفاقا 

اینستا ندارم اگر عکس داشت لطفا بذار

تو‌پیج دکتر خدیجه ظریفی برو‌متخصص اطفال هستن واسه بچه هاشون سینوفارم‌زدن‌گفتن پارسال سینوفارم واسه ک ...

راستی مدارک چی باید ببریم شناسنامه بچه  رو میخان

شنیدم والیدن باید بیان رضایت بدن از انجام واکسن

تا بزنیم...

چند ساله و عوارض چطور بود؟؟ راستی دخترم بینیش گرفتگی داره بعًی وقتهااا بخاطر پاییز و زمستون همیشه ا ...

9 سال و نیمه یه روز تب خفیف داشت و یه کم کسل بود.اتفاقا دختر منم کلا آلرژی داره و دارو مصرف می کنه.

مگه نوبت باید بگیریم!؟ من یه مقاله تحقیقی دیدم ایمنی پاستو کوک بیشتر بود اتفاقا  اینستا ند ...

عکس نداره لایو‌گذاشتن .آره شناسنامه بچه باید ببرید  خودتون‌میبردیدش یعنی رضایت شیراز رضایت نامه کتبی نمیگیرن

میگم دخترم موبتش بشه منظورم  اینه که هنوز پنج سالش پر نشده نه که نوبت بخواد 😅

شناسنامه.من خودم بردم ولی نگفتن نیازی هست که والدین باشن.

میگم مدرسه نذاشتم بره...چون غیر انتفاعی هست همه مادران فرستادن بچه شون بره.. ملدم و مدیر هم اصلا سراغ منو بچم رو نگرفتن  هیچ آموزشی هم ندادن...چکار کنم...

از وقتی وضعیت قرمز شده...این مدرسه اتفاقا کامل شیفت کلاس رو باز گذاشته یعنی صبح تا ظهر کامل میرن مدرسه

من چکار کنم با مدرسه..

شوهرم میگه تا وسط اسفند اوج اومیکرون هست هرگز نمیذارم بره