2777
2789
من سبوس نمیخورم بوش ناراحتم میکنه...من روزی 1000 کالری میخورم ...هویج و خیارم خوبه ...من صبا نسکافه ...

استپ وزنی نکردی؟

۱۰۰۰ کمه ها ضرر داره برا بدنت

من شه پولی شیت🌊باوه شت که نار🏖                             دیمه که نارت مه ست وبی قه رار😍                        تاریخ شروع رژیم۱۳۹۹/۱۱/۲۸ قد۱۷۲  وزن شروع۱۰۷😭     هدف اول ۱۰۰🔓☺   هدف دوم۹۵🔓☺   هدف سوم۹۰🔓☺   هدف چهارم۸۵ 🔒😕   هدف پنجم۸۰🔒😕   هدف آخر ۷۵🔒😕                                                                                                                                              💎من فقط به خاطر خودم خوش اندام میشم💎                      خیلی دوست دارم خودم 🤗😍😘
اره بوی سبوس بده.. نسکافه ازاین اماده ها میخری؟ ک ۸۰ کالری داره؟

نه نسکافه گلد ...از این پودریا که دو در یک و اینان نه...کالریش صفره البته قند و شکر اضافه نمیکنم با شیر کم چرب حدود یک چهارم لیوان که کالری شیر فقط اضافه میشه....تو مانکنم بزنی نسکافه کالریش صفره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنونم.همچنین🤗🤗🤗

ببخشیدشمابابامدادخمارداریدلاغرمیشید؟

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
چربیش زیاده ..هفته ای بیار هرکدوم یه قاشق بخور

آره متاسفانه

چربیم هم لب مرزه....دیگه باید کمشون کنم

اما لامصب خیلی خوشمزس

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دستور اوتمیل تو بده لطفا

من تازه جراحی کردم و ب فیبر زیادی نیاز دارم...

۴ قاشق غ جو دوسرپرک

۱قاشق غ سبوس برنج

۱قاشق غ عسل

۱قاشق م دارچین

نصف سیب

۱لیوان شیر کم چرب

من خودم یکم موز با کاکاعو تلخم یه بند انگشت میزنم .جو و سبوس و شیرو عسل میزارم رو شعله و وقتی نرم شد برمیدارم و دارجین و سیب وباقی موادو میزنم

چرا من خامه دوسندارم 😁بیشوخی زیاد نخور خوب نیس

💕💕💕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
نه عزیزم خودم تاپیک لاغری دارم

منم میخوام لاغربشم ولی اصلا نمیدونم چجوری؟

هزینه ی متخصص رژیمم ندارم.

ارادمم کم شده متاسفانه

یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 
منم میخوام لاغربشم ولی اصلا نمیدونم چجوری؟ هزینه ی متخصص رژیمم ندارم. ارادمم کم شده متاسفانه

لینک تاپیکم تو امضامه عزیزم بزن بیا دوصفحه اولو بخون.

اونجا برای خودت رقیب وزنی پیدا کن تا اراده ات زیاد بشه

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

زیاد هم کم بخوری ریزش مو میگیری..من دوسال پیش رژیم سرخود گرفتم..موهام نصف شد

نه من ذاتا کم غذا بودم...خیلی علاقه به هله هوله دارم ...شکلات و چیپس و پفک اونارو کامل حذف کردم ...ولی غذام کمه در واقع قدم 172 وزنمم 60 جای برنجم بلغور میخورم واقعا تاثیر داره ...الان سعی میکنم 1200 پر کنم حداقل  ولی خب سالم اصلا پفک و بستنی باعث چاقی من بود 

لینک تاپیکم تو امضامه عزیزم بزن بیا دوصفحه اولو بخون. اونجا برای خودت رقیب وزنی پیدا کن تا اراده ات ...

ممنون گلم