2777
2789
عنوان

عید میشه سالگرد ازدواجم ..

167 بازدید | 17 پست

شوهرم کار نداره کارگری میکنه..این سه سال هیچی لباس یا لوازم آرایش نخریدم..نو عروس میبینم قشنگ لباس نقره ای یا کرم اینا تن میکنن دلم میخواد😭😭😭فقط ۵۰۰ گیرمون میاد تا عید ..باز نخرم یا چی؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خودتم برو یه جایی سرکار ه جور که شده بالاخره کمتر اذیت میشین... این دوره زمونه خیلی بد گرونی شده

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

هی روزگار ،منم همه این روزا رو کشیدم...همه این حسرت ها رو خوردم...الان میتونم مانتو گرون بخرم اما چه فایده دیگه دلم خوش نیست😔...کاش آدم تا ذوق داره خدا بهش بده

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم
سلام عزیزم. باور کن من توانایی خرید دارم. ولی به خاطر گرونی اصلا میل به خرید ندارم.بیخیال حالا عیدم ...

سه سال هیچی نخریدم..یعنی الان ن لباس خونه و مناسب مهمونی دارم ن لباس بیرون