2777
2789

سلام دوستان من جدیدا کوییک برنده شدم تحویلش ۱ ساله است آیا ارزش داره بگیرم؟ 

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند برات درمیاد 

اونجوری ک من تحقیق کردم کلا ۱۷۵ تومنه که تو بازار آزاد ۲۱۳ تومنه.الان باید ۹۰ بدم بقیش ۱ سال دیگه.بعد چون باید طلاهامو بدم و این تنها پس اندازمه میترسم

خدایا هزاراان مرتبه شکرررر برای هرآنچه هستم و نیستم......    برای هرآنچه دادی و ندادی....🙏🤲
کوییک تفاوت کارخونه با بازار ۲۰_۳۰ تومن هست ارزش نداره منتظر بمونی یکسال برو از کارخونه بگیر.  ...

نه فوق العاده نیست منم همینو میگم الان ۹۰ بزارم بانک ماهی ۲ تومن سود میده ۱ ساله میشه ۲۴ میلیون که همون میشه یر به یر

نه فوق العاده نیست منم همینو میگم الان ۹۰ بزارم بانک ماهی ۲ تومن سود میده ۱ ساله میشه ۲۴ میلیون که ه ...

میدونم فوق العاده نیست. میگم فوق العاده باشه بهتره. فکر نکنم ۹۰ بذاری ۲ تومن سود بده ها. کدوم بانک؟

میدونم فوق العاده نیست. میگم فوق العاده باشه بهتره. فکر نکنم ۹۰ بذاری ۲ تومن سود بده ها. کدوم بانک؟

حد اقل ۱ و ۵۰۰ میدن نمیدن؟

نه نمیارزه ما پژو ۲۰۰۸ثبت نام کردیم اسممون درنیومد هایما دراومد تحویل ۳ماهه سودش بالاس یکساله نمیارزه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب