2777
2789

سلام     آیا اومیکرون باعث لکه بینی میشه؟ آیا استفاده از شیاف ماریانا باعث دفع کیست میشه ؟ دفع کیست همراه با درد در ناحیه تخمدان هست؟و علائم کلی دفع کیست چیه؟     تجربه ای دارید در این موارد؟   کسی نبودبپرسم، مجبور شدم اینجا بپرسم   ممنونم. 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم اول همه چک کن باردار هستید یا نه 

وای خدا    بارداری نه   قصد بارداری نداشتم    درد تخمدان و لکه بینی دارم   لکه بینی عادی نیست  درواقع خون نیست چیز دیگه ای هست.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

من اومیکرون گرفتم چند روز لکه بینی ام داشتم نمیدونم چرا اینجوری شدم  و سر وقت هم پری شدم سابقه کیست هم دارم اما ماریانا ربطی به دفع کیست نداره 

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
حتما آزمایش بارداری بده .دارو خودسر مصرف نکن.اگر درد داری برو دکتر.

باشه   احتمال دفع کیست میدم     دارو نخوردم     درد دارم زیر شکم سمت راست. 

من اومیکرون گرفتم چند روز لکه بینی ام داشتم نمیدونم چرا اینجوری شدم  و سر وقت هم پری شدم سابقه ...

شاید   دو بار شیاف ماریانا استفاده کردم   از اول استفاده اینطور شدم  ک دیگه استفاده نکردم .