2777
2789

گلدن

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چرا؟از چه نظر لطفا راهنمایی کنید من یه جا خوندم گلدن خیلی بیماری میگیره ک

خیلی باهوشه سگ خانوادست خیلی خوب تربیت میشه رابطش با بچه ها خیلی خوبه فوق العاده حرف گوش کنه بر عکس جثه ش خیلی لوث و مهربون مناسب زندگی آپارتمانه 

عجب صبری دارد این گربهء نفرین شدهء کره زمین💔به امید جهانی بدون جنگ پر از صلح و آرامش 🏳️ (♥️🧿🦋خدایا ممنونتم که همچین معجزه ای👼🏻 🤰🏼برای من رقم زدی،این حس خوب سهم من هم شد 👩🏼‍🍼🦋🧿 ♥️)
من از هاسکی میترسم

ی ذره شبیه گرگه حتما مال اونه در کل هاسکی بازیگوش تر و زیباتر و خوش اندام تره😂خیلی دوس دارمش ولی اطلاعاتمو درموردشون باید کامل کنم

یعنی هاسکی این خصوصیات رو نداره؟

هاسکی خیلی کاری و لجبازه کلا برای کشیدن سورتمه استفاده میشه 

چرا همه سک ها خوبن ولی گلدن حرف نداره👌🏻

هاسکی خیلی کاری و لجبازه کلا برای کشیدن سورتمه استفاده میشه  چرا همه سک ها خوبن ولی گلدن حرف ن ...

خصوصیات هاسکی عین خودمه😂برا همین خوشم میاد ازش اره دیگه میدونم گلدن خوبه که دارم ارزیابیش میکنم در هر حال مرسی💫