2777
2789
من از دیدگاه اون رل قبلیتون گفتم  مثلا  دوست پسر دارید و باهاش کات میکنید  و می ...

من نیستم 😂

ولی خب پسره خودش بهش خیانت کرده با سه نفر 

دختره هم وقتی با پسره بود انقدر دوسش داشت ک حتی نمیدونست این رفیق رو داره ولی بعد جدایی عاشقش شده بود و فهمیده بود رفیق صمیمی پسرست و اینکه باهم نیستن حتی روح پسره خبر نداره این عاشقش شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نیستم 😂 ولی خب پسره خودش بهش خیانت کرده با سه نفر  دختره هم وقتی با پسره بود انقدر دوسش د ...

خیانت به هیچ وجه چه برای مرد چه زن توجیه پذیر نیست و خیانت کرده باید تاوانشو بده 

و اینکه آدم یه بار عاشق میشه از نوع واقعیش 

بقیش مزخرفه🙏🏻

💙 عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست 💙               
اگه فاعل دختره دمش گرم

پسره ب دختره  خیانت کرد دختره هم بعد از جدایی عاشق رفیق پسر شده ولی ب پسره نگفته چون خیلی اوضاع بد میشه و به نظرم بهتره احساسش فقط توی قلبش بمونه 

منم خیانت شد اما دیگه عاشق نشدم 

خیانت به هیچ وجه چه برای مرد چه زن توجیه پذیر نیست و خیانت کرده باید تاوانشو بده  و اینکه آ ...

ببخشید ها یه سوال دارم شما تاحالا دیدی پسری ک لاشی بوده کارما گرفت باشتش و قلبش شکسته باشه؟

ببخشید ها یه سوال دارم شما تاحالا دیدی پسری ک لاشی بوده کارما گرفت باشتش و قلبش شکسته باشه؟

صد درصد 

جوری میخوره زمین که نتونه پاشه 

و قلبش خیلی بد میشکنه 

شاید خود خواه باشم اما امیدوارم اینجوری باشه ک شما میگید 

انتقام یه حس و بار سنگینی رو قلبتون ایجاد میکنه 

که مثل چسب مچسبه و تا وقتی انتقام نگیرید جدا نمیشه 

و تازه کامل کامل هم احساس سبکی نمیکنید بعدش 

چون مثل خود فرد خاطی رفتار کردید 

بخشش بهترین کار هست 

هم خودتون سبک میشید 

و هم به خدا میسپارید اون رو 

انتقام یه حس و بار سنگینی رو قلبتون ایجاد میکنه  که مثل چسب مچسبه و تا وقتی انتقام نگیرید جدا ...

من نمیخام انتقام بگیرم 

اما دوس دارم درد های ک من کشیدم  

چیزهای ک من تجربه کردم اونم تجربه کن ک شاید حداقل دیگه قلب کسی دیگه رو نشکنه ولی متاسفانه هنوز دارم میبینم ک اونه ک همیشه قلب بقیه رو داره له میکنه و فقط من قربانی نشدم و خیلی های دیگه هم هستن 

میترسم اگه ببخشم اگه یک درصد احتمال این وجود داشته باشه ک تاوانش پس بده با بخشش من اتفاق نیوفته 

من نمیخام انتقام بگیرم  اما دوس دارم درد های ک من کشیدم   چیزهای ک من تجربه کردم اونم تج ...

خب همین خواسته ها هم ، نوعی انرژی منفی رو ایجاد میکنه و به اطرافتون ارسال میکنه و بازتاب هم داره 

و اینکه اون فرد هم داره درس هایی رو یاد میگیره از این طریق 

و تو زمان و مکان درست خودش ، به اشتباهش پی میبره

اتفاق میوفته ،،، مطمنا اون کاری که کرده بی جواب نمیمونه