2777
2789

بچه ها من دو ماه پیش یه ماشین خریدم به نام داییم بود..منو داییم خیلی رابطمون خوب بود..این ماشین واسه ی کسی دیگه بود (رفیق داییم)ولی به نام داییم..چون قبلش ماشینو داییم خریده بود وبعد رفیقش و بعد هم من..وقتی ماشینو خواستم بخرم گف ماشین مدارکش گم شده ولی برگ سبزش هست ..برگ‌سبز گرو میمونه تا پولو بدی به رفیقم ..داییم گف یه قولنامه مینویسیم که تو پولو بدی ،خودم امضا میکنم پاش نمیخواد تو امضا کنی ..منم گفتم باشه..من یه ۲۰ میلیون دادم و بعد یه ماه همرو تصفیه کردم به داییم گفتم حالا برگ سبزو میخوام گف رفیقم رفته تهرانو حالا تا بیاد ازش میگیرم

..مارو تا یک ماه پیچوند 

.امروز تصادفی رفتم ماشینو استعلام گرفتم دیدم ماشین دستور قضایی داره و باید توقیف بشه..به داییم که گفتم زده زیرش اون رفیقشم زده زیرش ..حالامن چه جوری پولمو بگیرم..فردا میتونم برم شکایت کنم ؟؟بااینکه مدرکی ندارم 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

دارم‌میمیرم توروخدا کمکم کنید..داییم بهم قول داد تو اولین فرصت میره دنبال مدارکاش ولی نرفته چیکااار کنم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

پرینت بانکی بگیر از پولهایی که منتقل کردی ب حسابشون...و قولنامه مدرکه دیگ ...

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه قولنماهه پیشت نیست؟

بگو تا قشنگ راهنماییت کنم عزیزم

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
دارم‌میمیرم توروخدا کمکم کنید..داییم بهم قول داد تو اولین فرصت میره دنبال مدارکاش ولی نرفته چیکااار ...

وای چه اتفاق بدی . واااااااااااای 

پول رو دستی دادی یا کارت به کارت؟

ای دادددد خرابکاری کردی اگه پول رو با حسابت جابجا کردی و قبض بانک رو داری فکر کنم بتونی پولت رو پس بگیری ولی قولنامه فکر کنم سندیت نداره چون داییت امضا کرده البته با یک وکیل صحبت کن اینکار مصداق کلاهبرداریه

سلام عضو گروه نارنجی.                                               وزن اولیه۹۰☹         وزن هدف ۷۰💪💪
مگه قولنماهه پیشت نیست؟ بگو تا قشنگ راهنماییت کنم عزیزم

چرا عزیزم هست ..فقط داییم پاشو امضا کرده شوهزم به عنوان شاهد ..توروخدا اگه میدونی میتونی یه راهکار کوچولو بدی دریغ نکن ...دعات میکنم

دستور بازداشت قضایی هم داشته باشه تکلیفش مشخص میشه نگران نباش  اگه بعد انتقال به شما باشه باطل میشه اگه قبلش باشه نه 

در هر صورت میتونی تقاضای برگشت پولتو کنی 

فقط تو نی نی سایته که دیده میشه یه کاربر ۱۳ ساله که تو امتحان عربی فرداش مونده ، میاد تو تاپیکای خانمهای سی چهل ساله در نقش مشاوره خانواده ظاهر میشه !!!
ای دادددد خرابکاری کردی اگه پول رو با حسابت جابجا کردی و قبض بانک رو داری فکر کنم بتونی پولت رو پس ب ...

چرا میتونم تمام پولارو پرینت بگیرم ..خرابکاری کردم ..هه دور ازجونت خریت کردم

چرا عزیزم هست ..فقط داییم پاشو امضا کرده شوهزم به عنوان شاهد ..توروخدا اگه میدونی میتونی یه راهکار ک ...

استاتر فردا از همسرم میپرسم سوالتو اگه کسی جواب نداده بود بهت میگم ذخیره میکنم تاپیکتو

نترس و غمگین نباش،که ما تو را نجات خواهیم داد(سوره عنکبوت آیه ۳۳)
دستور بازداشت قضایی هم داشته باشه تکلیفش مشخص میشه نگران نباش  اگه بعد انتقال به شما باشه باطل ...

من اگه فردا برم دادگاه ماشینو توقیف کنن هم دوست داییم دستگیر میشه هم داییم ؟؟؟؟