2777
2789
عنوان

برم پرند خونه بخرم؟نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 25 پست
البته ویلایی هم داره ک میلیاردیه اگ مسکن مهر میخوای بخری یاتو کوزو بخر با کیسون یا فاز 4.الباقی خونه ...

دو تا خونه هم تو چینلیا و درناوند دیدیم افتضاح بودن

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
منم شهرک آفتاب دیدم حالا باز فردا داریم میریم توکل بر خدا

شهرک افتاب فاز 4 روبروش یا کیسون.اگ مسکن مهر میخری حواست باشه اقساط کم بخری خونه های تازه تحویل یا هنوز تحویل ندادن رو نخری 

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شهرک افتاب فاز 4 روبروش یا کیسون.اگ مسکن مهر میخری حواست باشه اقساط کم بخری خونه های تازه تحویل یا ه ...

از کجا بفهمم اقساطش کمه؟کلا چند قسطن؟

ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
از کجا بفهمم اقساطش کمه؟کلا چند قسطن؟

مثلا میگن قسطش ماهی 400تومنه 5سالش رفته کل قسط مثلا 40ملیونه.بنگاهی ها خیلی عوضی بازی درمیارن سعی کن از دست بخری .وقتی هم ک خونه رو پیدا کردی میری عمران استعلام میگیری ببینی بوهی عقب افتاده داره یا ن .ازمدیر ساختمون بپرس این واحد بدهی ب ساختمون داره یان.اگ بدهی داره مالک تسویه کنه و برگه ی تسویه بهت بده

مثلا میگن قسطش ماهی 400تومنه 5سالش رفته کل قسط مثلا 40ملیونه.بنگاهی ها خیلی عوضی بازی درمیارن سعی کن ...

ممنونم دوستم که برام توضیح دادی😘😘😘😘

مثلا میگن قسطش ماهی 400تومنه 5سالش رفته کل قسط مثلا 40ملیونه.بنگاهی ها خیلی عوضی بازی درمیارن سعی کن ...

ببخشید میشه شماره تون رو لطف کنید بدین من میخوام خونه بخرم نیاز به راهنمایی دارم ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید 

ببخشید میشه شماره تون رو لطف کنید بدین من میخوام خونه بخرم نیاز به راهنمایی دارم ممنون میشم بتونید ر ...

شرمنده .شماره ی املاک تو دیوارهست تماس بگیرید بهترراهنمایی میکنن

اره خوبه من 3ساله رندگی میکنم .خیلی مونده ب ابادی کامل برسه ولی از مستاجری بهتره

میشه بگین فاز چندین شما لطفا جواب بدین

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``