سلام دوستان من تهران مستاجرم بودجم فقط با خونه داخل پرند میخونه برم بخرم ؟جای پیشرفت داره؟اگه بخرم باید داخلش زندگی کنم.برای زندگی خوبه؟
ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
البته ویلایی هم داره ک میلیاردیه اگ مسکن مهر میخوای بخری یاتو کوزو بخر با کیسون یا فاز 4.الباقی خونه ...
دو تا خونه هم تو چینلیا و درناوند دیدیم افتضاح بودن
ای خدای من، مانند کسی که نیازمندیش به نهایت رسیده و فریادرسی نمی یابد و نیرویش سست شده و نیرودهنده ای نمی شناسد و گناهانش بسیار است و آمرزنده ای سراغ ندارد… جان مرا آن دم بازستان که در ایمان استوار باشم و رشته نیاز مرا از این جهان بگسل و میل و رغبت و نیاز مرا به آنچه در نزد توست قرار ده… خدایا میل و نیاز مرا در درخواست از خودت آن گونه قرار ده که آنچه دوستانت از تو می خواهند من نیز از تو بخواهم و از آنچه می ترسند بترسم…
شهرک افتاب فاز 4 روبروش یا کیسون.اگ مسکن مهر میخری حواست باشه اقساط کم بخری خونه های تازه تحویل یا ه ...
از کجا بفهمم اقساطش کمه؟کلا چند قسطن؟
مثلا میگن قسطش ماهی 400تومنه 5سالش رفته کل قسط مثلا 40ملیونه.بنگاهی ها خیلی عوضی بازی درمیارن سعی کن از دست بخری .وقتی هم ک خونه رو پیدا کردی میری عمران استعلام میگیری ببینی بوهی عقب افتاده داره یا ن .ازمدیر ساختمون بپرس این واحد بدهی ب ساختمون داره یان.اگ بدهی داره مالک تسویه کنه و برگه ی تسویه بهت بده
مثلا میگن قسطش ماهی 400تومنه 5سالش رفته کل قسط مثلا 40ملیونه.بنگاهی ها خیلی عوضی بازی درمیارن سعی کن ...
ممنونم دوستم که برام توضیح دادی😘😘😘😘