2777
2789
عنوان

امشب خیلی غصه دارم.آیندم خراب شد

381 بازدید | 28 پست

یکم دلداریم بدین. دعاکنید برام هم برا دانشگاه هم برا بچه دارشدن.بنظرتون خدامنو دوست نداره؟ چرابهم بچه نمیده. چرا کارهای تحصیل و دانشگام انقد به مشکل خوردم. چراهمیشه یه جای کارهای من که دست خودم نیست میلنگه. آخه چرا...چرا همه چیز خیلی دیردستم میاد وقتی که هیچ شوقی براشون ندارم

منم دقیقا تا یه ماه پیش غصه بچه دار شدن میخوردم درصورتی ک حامله بودم چون دکتر زیاد رفتم کلی دارو مصرف کردم سه ماه ول کردم ک خدا خاست عزیزم باید خدا برات بخاد ناامید نشو خدا خیلی مهربونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته اینقدر فکر منفی نکن من ۳۰ سالمه هنوز بابای بچه رو نداده بهم😁 من فقط میدونم اگه تو کارات زیاد فکر نکنی و به حال خودش بذاریشون زودتر راه میفته یه زیارتگاهی هست آقا علی عباس نزدیک کاشان خودمم نمیدونم چرا ولی تا حالا ۳،۴ تا از فامیلای ما اونجا نذر کردن بچه دار شدن در کنارش درمان هم داشته باش