2777
2789
عنوان

چی بگم تا خدا صدامو بشنوه?...

828 بازدید | 16 پست

تا فردا بهم وقت داده بود تا مقداری پول از پول هاشو بدم..منم کمی جور کردم ولی وقتی دیدم با پیجی که برام ساخته داره مدام فالور میگیره میفهمم که اون ازم عقده داره..
خانما تروخدا قسمتون میدم بلاک و ریپورتش کنید
تمامیە فالورهاش اقوام منه و قرارە فردا عکس هامو بفرستە براشون(عکسهای خوبی ازم نداره)
خانما خواهش میکنم کمگم کنید خواهش میکنم این ور گوشی یە دختری هستش کە از همه چی بریدە..حیف دستم بە کشتن خودم نمیرە ولی اگە این اتفاق بیفتە اوارە کوچه و شهرا میشم
من پشیمونم بخاطر هرکاری که کردم توبه میکنم از خدا..
الان به کمک نیاز دارم تروخدا برام دعا کنید اگهه قراره ابروم بره ابروی خودم به درک..ابروی مادرم ابروی خواهرم برادرم.اگه قراره ابروشون بره امشب بخوابم و صبح بیدار نشم وجود من ارزش که نه باعث بی ابرویی هستش
تایپکام موجوده
تروخدا سرزنشم نکید که خودم حاظر بودم با سرطان دست و پنجه نرم میکردم ولی این روزامو با تحدید نمیگدروندم..کاش خدا از این درد خلاصم میکرد به سرطان مبتلام میکرد خدایا ترو بحق یتیمی که کشیدم تمام اون بیچاره گیام..خدایا بکش منو..خانوادم گناهی نکردن جور بی ابرویی منو بکشن..

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

ریپورت میکنم الان عزیزم با اکانت‌هام ولی این پرید، یه اکانت دیگه بزنه چی؟ اون‌وقت میخوای چی‌کار کنی؟ برو ازش شکایت کن که دیگه جرات نکنه تهدیدت کنه.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرااینکازو میکنه

؟ 

حسی دارم پاک تر از جان.. دلی دارم همجون دریا صاف صبورم دچار رویاپردازی بیش از حدم تنها ک میشم اهنگ گوش میدم باخودم حرف میزنم شاید کسی فکر کنه دیوونم نه ولی من چیزایی میلینم ک کسی نمیتونه ببینه کسی نمیتونه حس کنه.. شاید بگین مسخرس ولی من مرگ طرفو با چشای خودم میبینم.. ب این دنیا دل نبند! بیشتر از این چیزی نمیگم فقط میدونم قدرتی دارم در حد تصور قدرتی ک خدا بهم داده و شاکر‌ش هستم! شکرت.. 

عزیزم اگه فامیل هاتون واقعا ادم درستی باشن خودشون بلاک اش میکنن و نامسشون براشون مهم میشه غصه هیچیو نخور خدابزرگه 

بعد چند سال زندگی سمی امسال تونستم روی پای خودم بایستم و تمومش کنم شنیدم شنیدم شنیدم حرف مردم رو ولی رها کردم هرچیزی که شادی از من وبچم گرفته بود امیدوارم برای همیشه کنار بچم شاد وخوشحال باشم💛

به این راحتی که پیج نمیپره، بعدم این پیج بپره، یکی دیگه درست می‌کنه. بدهیتو بده تموم بشه بره. اونم پولشو میخواد دیگه

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت

این دختره کیه عکساتو داره رفیقت بوده براش فرستادی؟

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚

الله ستار عظیم 

پناه برخدا از خدا میخوام ک تورو سربالا بزاره وهیچ وقت کار اشتباه ب ذهنت نرسه ودرس عبرتی بشه برات وبرا بقیه 

عشق جان❤فقط پیش تو آرومم  فقط باتوجهان خوبه   چه قدربدعادتم کردی  نباشی حالم آشوبه😍😍
به این راحتی که پیج نمیپره، بعدم این پیج بپره، یکی دیگه درست می‌کنه. بدهیتو بده تموم بشه بره. اونم پ ...

عزیزم من رفتم برای شکایت چقدر بگم خدایا😪اون خارج ایرانه پیگیری نمیکنن...
پول هچ مقداری اماده کردن ولی اون داره فالور میگیره
عکس هارو موقتا برداشته تا هم پولشو بگیره هم عکسامو پخش کنه

عزیزم من رفتم برای شکایت چقدر بگم خدایا😪اون خارج ایرانه پیگیری نمیکنن... پول هچ مقداری اماده کردن و ...

نمیتونم قضاوت کنم عزیزم، هر دوتون حق دارید.

اونجا که هوشنگ ابتهاج میگه:خواست تنهایی مارا به رخ ما بکشد ....تنه ای بر در این خانه تنها زد و رفت
عزیزم اگه فامیل هاتون واقعا ادم درستی باشن خودشون بلاک اش میکنن و نامسشون براشون مهم میشه غصه هیچیو ...

عزیزم فامیل هامون دنبال اتو هستن...
بدتر از همه مادر خودمه عکسهام پخش بشه دیگه تو خونه جای موندن برای من نیست

بلاکش کردم

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖