2777
2789
عنوان

برنامه زندگی کودک

628 بازدید | 5 پست
سلام دختر من یک سال و یازده ماهشه صبح ها تقریبا ساعت یازده از خواب بیدار میشه صبحونه میخوره بعد با هم بازی میکنیم تا ساعتای یک و نیم که وقت نهارشه دوباره بازی و تلویزیون و یه کمم حیاط ولی دیگه ساعتای 3 که میشه شروع به نق زدن میکنه خودم احساس میکنم حوصلش سر میره ساعت چهار دوباره میخوابه تا باباش که از سر کار بیاد اونموقع دیگه تقریبا خوب میشه تا شب که پارکی بیرونی چیزی بریم ساعتای دوازده یک هم میخوابه
میخواستم بدونم برنامه کودک شما چطوریه ؟
پیش خودم میگم نکنه دختر من خیللی تو خونه تنهاس یا من کم میذارم
ممنون میشم شما هم بگید در طول روز چه کارها و بازیهایی با نی نیتون میکنین یا چقدر بیرون میره و با بقیه بچه ها ارتباط دار؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه تاپیک با همین مظمون بود

من اینو توی اون نوشته بودم

اولی که از خواب بیدار میشم پسرم هنوز خوابه نی نی سایت رو چک میکنم ببینم دنیا دست کیه و اینجا چه خبره کی چی گفته ههههههه( یک عدد سحر فضول)
در همین منوال که نشستم پسرم بیدار میشه میدوه پیشم بهم میگه صبح بخیر
منم لبتاب باز شده رو رها میکنم و قربون صدقه پسرم میرم و باهم یه لیوان شیر براش میریزم با صبحونه میخوره
از اون جایی که ماشین ظرفشویی دارم( توصیه میکنم همه داشته باشن) بشقابا رو توش میچینم و میرم یه ذره خونه رو مرتب میکنم اونم با امیررررررررررررر

مثلا وقتی میخوام جارو کنم پسرم رو میشونم روی جارو برقی مثلا ماشینه !!!
وقتی دارم گرد گیری میکنم یه دستمال مرطوب هم به اون میدم ( اون وسط هم باهاش حرف میزنم و باهم شعر یا ترانه یا هر چی که دوست داره میخونم ) ( تلویزیون هنوز خاموشه)
بعد یه بازی از توی کمدش براش در میارم میزارم جلوم اون میشینه بازی میکنه و من دوباره نی نی سایت ( همه این موقع لبتاب روشنه ههههه)

یه نیم ساعت به همین منوال میگذره پا میشم ناهار درست میکنم با کمک امیر ( میشونمش روی کابینت و باهاش درد دل میکنم و داستانای چرت و پرت میگم و الکی میخندیم)
ناهار میخوریم تازه تلویزیون رو روشن میکنم اونم فقط یا براعم یا طاها یا پریسن تون
بچم میشینه کارتون میبینه من دوباره نی نی سایت رو چک میکنم
هر موقع بچم خسته شد پا میشه میاد پیشم چون هنوز کامپیوتر روشنه اسلایدهای اموزشی که براش درست کردم رو نشونش میدم و فلش کارتهایی که براش درست کردم رو نشون میدم و یه کاری میکنم خشک نباشه بهش خوش بگذره

بعد هم وقت خوابشه ( بهش میگم باید بخوابیم تلویزیون رو خاموش لبتاب خاموش چراغا خاموش ) میبرم رو تختش و دی وی دی پلیرش رو روشن میکنم که توش باغ غنچه ها ( برنامه اموزشی کارتونی ) رو براش میزارم و یه شیشه شیر
تا اینکه پسرم بخوابه من دوباره یا نی نی سایت یا کتاب میخونم در اون هنگام دوباره چیزهایی که بهم ریخته شده رو جمع میکنم و میشینم یا کتاب یا نی نی سایت

دو ساعتی میگذره حس میکنم نزدیک بیدار شدنشه میرم به خودم برسم ههههههه

وقتی بیدار شد عصرونه میخوره شوشو میاد
یه کاردستی یا یه بازی فکری چیزی میکنیم دسته جمعی
قبلا که هوا سرد بود هفته ای دوبار میبردمش اتاق بازی یک ساعت هم اونجا بازی میکرد البته منم پیششم

الان هم که هوا خوب میشه هفته ای سه چهار بار میبرمش تو پارک نزدیک خونمون هم بازی کنه و باهم قدم میزنیم و هر چی میبینیم موشکافانه بررسیش میکنیم
از برگ درخت گرفته تا گربه و خاک و حتی اسم ماشینها !!!

بعضی وقتا هم هفته ای یه بار من و دوستام جمع میشیم که بچه هامون همسن هم هستند
با همدیگه بازی کنن
البته اینم بگم همیشه بازی نمیکنن هاااااااااااااااااااااا ( سه چهارمش جنگ و دعواست و این مال منه و اون مال منه )
ولی ما مادرها از رو نمیریم این قدر با همدیگه جمع شدیم و همه با هم با بچه هامون بازی کردیم تا الان خدا رو شکر یه ذره بچه هامون بهتر شدن بیشتر با هم بازی میکنن
هر آنچه نیاز دارم پیشاپیش در درون من هست.

من الان مسافرتم خیلی برنامه روزانه ام به درد شماها نمیخوره!!

سحر جون چقدر از این ایده ی رو جارو برقی نشستن خوشم اومد مرسییییییی! البته پسر من فکر نکنم خوب بتونه تعادلشو حفظ کنه روش ولی خیلی خوب بود مرسی!

سلام. پسر من 1 سالشه. صبحها 8/5 بیداره. اول بهش صبحانه میدم. بعد پوشکشو عوض میکنم.بعد خودم صبحانه میخورم. اونوقت میرم سراغ ناهار و سوپ برای پسرم. گردگیری وشستن wc وهفته ای 1 بار هم جارو برقی. در تمام طول این مدت هم دارم براش بلند بلند شعر میخونم. 20 تا شایدم 30 تا شعر جورواجور. اونم ذوق میکنه و ساکت گوش میده. وقتی هم که جارو رو روشن میکنم کلی هیجانزده میشه و دنبالم میاد. بعد بهش میان وعده میدم. و روی پام میخوابونمش. 1 ساعت میخوابه. منم میرم دوش میگیرم و ناهار میخورم.بعد که بیدار شد پوشکشو عوض میکنم.بهش ناهار میدم و باهم میریم تو اتاقش بازی میکنیم. تاب بازی. کتابخوتنی(که خیلی خیلی دوست داره) توپ بازی و.... بعد بهش میان وعده میدم و براش سی دی میذارم. 1 ساعت سی دی خاله ستاره میبینه ومنم میام نی نی سایت. بعد یکم با ماشین کوکیهاش بازی میکنهو میذارمش تو تختش پرده رو هم جمع میکنم تا بیرونو تماشا کنه. کلی کیف میکنه. بعد میخوابونمش. بعد که بیدار شد پوشکشو عوض میکنم وبهش غذا میدم. اونوقت سوار 3چرخه اش میکنم وبا هم میریم تو حیاط.1 ساعت اونجا بازی میکنه. بعد باباش میاد. اگه نریم پارک و بیرون ومهمونی مسئولیت سرگرم کردن نی نی با همسریه. بعد شام بهش میدیم. باباش پوشکشو عوض میکنه و اونو رو پاش میخوابونه. ساعت دیگه شده 12 یا 12/5 که میخولبه.