2777
2789
عنوان

در آمد خوب چقدره

871 بازدید | 39 پست

خانوما چقدر پول داشتید یا ماهی چقدر درامد داشتید کافی بود و بیشتر کار نمیکردید حداکثر 

یا کلن دوست دارید بیشتر کار کنید و همش درامدتون زیاد شه 

ماهی ۵۰‌تومن ب نظرم خیلی عالی میشع😁

دخترتون رو جوری بزرگ کنید که شجاع باشه و به خودش تکیه کنه اگه این کارو نکنید ، کل زندگیش رو منتظر میمونه که مرد‌ها نجاتش بدن ...💮‹ شازده کوچولو پرسید: دوست داشتناتو میخوای ببری تو گور باهاشون چیکار کنی که ابرازشون نمیکنی؟! روباه گفت: من دیگه دوست داشتن ندارم.شازده کوچولو گفت: مگه میشه؟!روباه گفت: آره ...همه دوست داشتنامو دادم به یکی ولی اون گمشون کرد حالا هم هر جا دنبالشون میگردم پیداشون نمی کنم ... :) ›"‏شماهم حس میکنید این اواخر تحمل کردن ادمای اطرافتون سخت شده و همه روی مخن؟ حتی حس میکنم دیگه ادمایی که بهم نزدیک بودنم مثل قبلا نیستن🥲.""میدونید علت گریه ی بی اختیار چیه؟«اینه که بدنمون درحال مبارزه با چیزاییه که ذهن و قلبمون نمی تونن اون ها رو توجیه کنن!»😄"حدود یک سال خواننده خاموش بودم😇اینجا هیچکس،دیگری رو نمیشناسه و همه داریم از فرسنگ ها دورتر باهم حرف میزنیم و نظراتمون رو منتقل میکنیم پس بیایید باهم مهربون باشیم🌻☘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم همینجور خوبه 

خودم مثلا ماهی ۳تا ۴داشتم عالی بود 

چون لباس و اینجور چیزا با خودم میشد دیگه مشکلی نداشتیم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ثابت ماهی ۱۰۰ میلیون دوس دارم ☺

۵۰ هم خوبه 

نه درامد شوهرم باشه هااا درامد خودم باشه 

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
هرچی بیشتربهتر.بااین گرونی هابیست تومن بودخیلی خوب میشدحداقل حسرت به دل خیلی چیزانمیموندبم

شما فک کن ماهی بیست میلیون درمیاری بازم بیشتر مار میکنه بیشتر شه یا سقف نداری بازم تلاشتو بیشتر میکنی ؟

شما فک کن ماهی بیست میلیون درمیاری بازم بیشتر مار میکنه بیشتر شه یا سقف نداری بازم تلاشتو بیشتر میکن ...

با بیست میلیون قانعی بابا ایول

زخمی به قلبمه که دیگه خدا هم بغلم کنه خوب نمیشه
شما فک کن ماهی بیست میلیون درمیاری بازم بیشتر مار میکنه بیشتر شه یا سقف نداری بازم تلاشتو بیشتر میکن ...

من بدون سقف کار میکنم و تلاش میکنم😐😕

دستا بالا دستا بالا ...😂😂😂😂میبینم که با ریتم میخونی