2777
2789
عنوان

کیا خوش خنده ان

| مشاهده متن کامل بحث + 1159 بازدید | 75 پست
خوش خنده😂😂 من اگه از ته دلم بخندم خیلی خندم شدیده دهنم سه متر بازه همه دندونام پیدا🤣🤣

من یه چیزی فراتر از اینم😂😂

عشق در اوج اخلاصش به ایثار رسیده است و در اوج ایثارش به قساوت💔

مننننننن 😂😂😂

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ گفتیییی شوهر من میگه خدایا شکرت یه زن خل بهم دادی حداقل غر نمیزنه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣💔

من کلا خانوادگی این ارث رو داریم می‌خندیم تو هر شرایطی😂

ختم عموی بابام نصفمون الکی خندمون گرفت😂

خسته د کل ولات!هه رفیقی هم ناریم وش بگوییم محتاج دعاتیم رفیق تا تیه دینه همه کفرچی عرق خورن.....😂⁦🤦

اوف منم کلافه شدم دارم دیونه میشم دروغ میگم خندم میگره گریه میکنم میخندم اشکام میاد فوش بخورم از طرف بابا مامان خندم میگره استرس دارم خندم میگیره اصلا نمیدونم چه مرگمه بدیشم اینه یکی دندونام رفته عقب قشنگم نیستا ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه
اوف منم کلافه شدم دارم دیونه میشم دروغ میگم خندم میگره گریه میکنم میخندم اشکام میاد فوش بخورم از طرف ...

الهی فدات شم🤣🤣

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه
جاااان بیا😃

🤣🤣🤣

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
الهی فدات شم🤣🤣

خدانکنه 😅😅

خدایا..کی منو از این برزخ نجات میدی کی میفهمم دوستم داره یانه 💔کی این بلاتکلیفی تموم میشه! نکنه فراموش شدم؟ چه گناهی کردم که اینجوری دارم نابودمیشم  من که همیشه مراقب بودم دل نشکنم💔درسام چی میشه خدایا ترو به زهرات کمکم کن زندگیمو عشقموبه خودت سپردم..اگه تا آخرشو خوندی لطفا برام دعا کن اگه یه صلوات کوچولوهم برام فرستادی بهم بگو برات بفرستممرسی مهربون به امید روزی که همه این اتفاقای تلخ به اتفاق شیرین تبدیل میشه
🤣🤣🤣🤣🤣🤣💔 من کلا خانوادگی این ارث رو داریم می‌خندیم تو هر شرایطی😂 ختم عموی بابام نصفمون الکی ...

وای خدا نکشتت -روحشو شاد کردی🤣🤣

دم همتون گرم عاشقتونم نی نی سایتیا چرا انقد شما خوبین همیشه خوب بمونین نذارید مشکلات بدتون کنه

وااای منم یکسره درحال چرتو پرت گفتنو خندیدنم شوهرم از خودم بدتر😂😂

روزا توخو‌نه تنهام یهو یاد چیزی یه خاطره ای میوفتم یک ساعت میخندم پخش زمین میشم😂😂شوهرم یسری بی خبر اومد خونه دیده بود من دارم میخندم فک کرده کسی خونست سلام میده من نمیشنوم میاد تو اتاق میبینه افتادم رو زمین دارم میخندم مثه دیونه ها صورتم خیسه خیسه بود اشکم در اومده بود هی میگفت به چی میخندی نمیتونستم تعریف کنم داستانو دیگه اونم خُل تر از من به خنده من می‌خندید😂

ای خداااا اون دیگه خداییی نمیشه با خبر بد البته انشالله همیشه خبرای خوب بشنوین

بخدا یسری فک میکنن همش مسخره میکنم.کسی بامن ختم نمیاد یبار رفتیم مادرم گفت تورو خدا گریه نکن حالا من می‌خندیدم  بعد فهمید گفت گمشو آبرومو نبر 😐ابجیمم بخاطر من داشت منفجر تو پذیرایی عکس پسر خانواده بود با موهای فر بلند اصلن یه عکسی بود .اینقد دلم صلوات دادم یوقت صاحب مجلس نگه سرتو بالا بیار .

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی 
وااای منم یکسره درحال چرتو پرت گفتنو خندیدنم شوهرم از خودم بدتر😂😂 روزا توخو‌نه تنهام یهو یاد چیزی ...

عزیییییزممم چه باحال منم الان غش کردم🤣🤣

بخدا یسری فک میکنن همش مسخره میکنم.کسی بامن ختم نمیاد یبار رفتیم مادرم گفت تورو خدا گریه نکن حالا من ...

وای تو ختم خیلی بده منم یهو اینجور جاها خندم میگیره واقعا دست خودم نیست لامصب گریم نمیاد که تو این مجلسا بزور مگه دوقطره اشک بریزم 

وای تو ختم خیلی بده منم یهو اینجور جاها خندم میگیره واقعا دست خودم نیست لامصب گریم نمیاد که تو این م ...

کلن زیاد گریه نمیکنی تو هم .چرا من یچیزیم میشه گریم نمیاد آخرش سکته میکنم بدم میاد فک کن همسایم همش اشک میریزه به اون حسودی میکنم .اشکش دم مشکه 

با احمق ها نباید بحث کرد  فقط باید آخرش گفت تو خوبی ببخشید 🤗🤗...دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچکترین معجزه خدا باشه .الهی دلتون شاد،تنتون سالم جیبتون پر پول باشه .انسانیت به دین و مذهب نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی