2777
2789

دو گروه سنی شاگرد میخوام بگیرم، از نرخا اصلا خبر ندارم. ممنون میشم راهنماییم کنید

۴ ساله و ۱۰ ساله

راستی جلسه ای باید هزینه بگیرم یا ترمی؟ جلسه ای چند؟ ترمی چند؟

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ریاضی تدریس میکنم.

و خودمم میدونم کم میگیرم.

جلسه ای ۱۰۰ تومن تا ۱۲۰ تومن خود مامانا میدن.

هر جلسه بگیر .

جلسه به جلسه خیلی به چشمشون نمیاد ولی یه جا زیاد میشه و واقعا به چشمشون میاد.

تجربه کردم.

من ریاضی تدریس میکنم. و خودمم میدونم کم میگیرم. جلسه ای ۱۰۰ تومن تا ۱۲۰ تومن خود مامانا میدن. هر ...

درستتتت

خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم

منم نمیخوام زیاد دست بالا بگیرم

البته ریاضی فرق داره. ریاضی جزء درسای مدرسه شونه، رو بچه ها برای نمره میان خانواده هام حاضرن بیشتر براش هزینه کنن، ولی زبان چون عشقی میان و فقط میخوان باهاش پز بدن🤭 بیشتر از جلسه ای ۴۰، ۵۰ بعید میدونم‌ بدن.برای قبل از متوسطه منظورمه که زبان تو مدرسه ندارن

ولی واقعا نکته ی خوبی گفتی جلسه ای بگم بهتره

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
درستتتت خیلی ممنون از راهنماییت عزیزم منم نمیخوام زیاد دست بالا بگیرم البته ریاضی فرق داره. ریاضی ...

اتفاقا الان مامان یکی از پسرا در به در دنبال معلم زبان.

الان که امتحانات حضوری شده برای زبان و عربی و ریاضی اکثرا معلم میگیرن.

البته اینا دوره اول یعمی راهنمایی هستن‌.

دبیرستانم که فیزیک و ...

اگر تهرانی یکی از پسرا معلم میخواد.

در مورد اعتماد کردن هم من خودم همه اینا رو آدم مطمینی بهم معرفی کرده

اتفاقا الان مامان یکی از پسرا در به در دنبال معلم زبان. الان که امتحانات حضوری شده برای زبان و عربی ...

ممنون عزیزمممم، اره خودمم دو تا شاگرد کلاس هفتمی و هشتمی داشتم منتها نسبتشون نزدیک بود اصلا پولی نگرفتن. نه تهران نیستم گلم

اتفاقا الان مامان یکی از پسرا در به در دنبال معلم زبان. الان که امتحانات حضوری شده برای زبان و عربی ...

اون وقت معمولا چند جلسه بچه ها پیش شما میان برای ریاضی؟

اون وقت معمولا چند جلسه بچه ها پیش شما میان برای ریاضی؟

برای هر فصل یه جلسه.

یه جلسه برای دوره نزدیک امتحان هر فصل.

من کارم نیست و خیلی جدی نمیگیرم.

دخترم کوچیک و کسی نگهش نمیداره، وگرنه الان بخاطر کرونا راحت میشه برای هر روز شاگرد داشت و روزی حداقل ۲۰۰-۳۰۰ در آورد.

اون موضوع جلسه به جلسه پول گرفتن رعایت کن.

توصیه جدی 

برای هر فصل یه جلسه. یه جلسه برای دوره نزدیک امتحان هر فصل. من کارم نیست و خیلی جدی نمیگیرم. دختر ...

باشه عزیزم حتما