2777
2789
عنوان

اختتامیه بازیهای المپیک پکن

115 بازدید | 20 پست

شبکه ورزش داره نشون میده.نمیدونم چرا حسودیم شد بچه ها😕

کی فکرشو میکرد.چینیا بدون امکانات طبیعی با برف و یخ مصنوعی بتونن ی همچین اتفاق قشنگ و رویداد بزرگی رو رقم بزنن.نروژیا هم که از بچگی تو برف و یخ بزرگ شدن معلومه قهرمان میشن.خوش به حالشون .چقدر خوشن😔

اونوقت ماایرانیا چی؟؟؟

دلم واسه مردم کشورم سوخت😔نه مردامون .نه زنهامون .نه دختر و پسرا.هیچ کدوم تفریح مناسبی نداریم.خیلی هنر داشتیم قبل کرونا میرفتیم باشگاه.اونم الان نمیریم.مردهاصبح تاشب دنبال ی لقمه نون.زنهاهم یاجنگ و دعوا باشوهر یادنبال چشم و هم چشمی وبحث باجاری و خواهر شوهر ،مادر شوهر😤تواکثر شهرای کشورمون نه باشگاه درست و حسابی.نه زمین بازی نه پیستی چیزی هیچی😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرها دنبال دختر بازی و دخترها دنبال روابط پوچ و بیخودی.به خدا وقتی میرم بیرون این جوونا رو میبینم دایم سرشون تو گوشی لامصب اعصابم خرد میشه.به جای ورزش و کارهای مفید دنبال فیلمای کوفتی و رل زدن بااین دختر و اون دختر🤮🤮

الان من هرچی بگم، هم یه عده میریزن سرم هم تعلیق میشم 😐 اما این خانه از پای بست ویران است ، ورزش و تفریح یه مورد از هزاران موردی هست که درد این مردم شده 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
مرسی که خبر دادی تلویزیونو روشن کردم ببینم

چه فایده .من که همش حرص میخورم.به خداآدم حسودی نیستم ولی میگم چرا کشور من نباید اینجوری باشه.خیلی دلم میسوزه😭😭

چی بگم!قبلا برنامه داشتن همش رفت رو هوا(سیاسی میشه باز کنم)!الانم میتوننا ولی نمیخوان!وگرنه کلی جا هست که اینجور چیزا رو بشه ساخت!خیر سررمون کشورمون به جز آب و هوای استوایی همه نوع آب و هوا داره !کافیه مصاحبه ی پروفسور کردوانی رو گوش بدی!

الان من هرچی بگم، هم یه عده میریزن سرم هم تعلیق میشم 😐 اما این خانه از پای بست ویران است ، ورزش و ت ...

کی این کشور میخواد درست بشه؟ ای خدا ماهم آدمیم.مگه توهمه رو خلق نکردی؟؟ انگار اونا رو بیشتر دوست داری!!!🙄

چه فایده .من که همش حرص میخورم.به خداآدم حسودی نیستم ولی میگم چرا کشور من نباید اینجوری باشه.خیلی دل ...

هیچ کشوری همین جوری تغییر نمیکنه مردم باید بخوان

گر نگهدار من آن است که من می دانم                                  شیشه را در بغل سنگ نگهـ می دارد 💛
کی این کشور میخواد درست بشه؟ ای خدا ماهم آدمیم.مگه توهمه رو خلق نکردی؟؟ انگار اونا رو بیشتر دوست دار ...

درست نمیشه باید درستش کرد

گر نگهدار من آن است که من می دانم                                  شیشه را در بغل سنگ نگهـ می دارد 💛
چی بگم!قبلا برنامه داشتن همش رفت رو هوا(سیاسی میشه باز کنم)!الانم میتوننا ولی نمیخوان!وگرنه کلی جا ه ...

جواب حرفت نباشه به درک.تا کی لال بشیم؟؟

اره عزیزم میدونم.توکل دنیا فقط دوکشور ۴ فصل هستن ایران و آمریکا😳😳فکر کن آمریکا بااون وسعت

کجا ماکجا .اما هردو مناسب بهترین بهره برداری هستن.اما متاسفانه سوءمدیریت باعث میشه که...

هیچ کشوری همین جوری تغییر نمیکنه مردم باید بخوان

چجوری بخواهیم؟ مگه نمیبینی برای احقاق حقوق اولیه مردن گیرن.اصلا  انگار حکایت این مردم شده حکایت همون  قورباغه پخته.نمیدونم شنیدی یانه

کی این کشور میخواد درست بشه؟ ای خدا ماهم آدمیم.مگه توهمه رو خلق نکردی؟؟ انگار اونا رو بیشتر دوست دار ...

خدا که تقصیر نداره ، هیچ تفاوتی بین آدمها نذاشته 

مشکل اینه اون راس و بالا هرکی میرسه چشم و دل سیر نیست، انتخاب هر سمتی تو این مملکت به رابطه‌هاس نه سواد و ضابطه، مشکل اینه مردم ما خودشون برای تغییر این اوضاع هیچ کاری نمیکنن، همه به امید معجزه هستن

چند نفر میتونیم معترض باشیم حرف بزنیم اما همین سایت را نگاه کن تا میخوای دو کلمه حرف بزنی سریع تعلیق میشی، آزادی بیان هم نداریم چه برسه به چیزهای دیگه، آیا بقیه کشورها هم اینجوری هستن؟ اینهمه خفقان برای چیه؟ 

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.     
جواب حرفت نباشه به درک.تا کی لال بشیم؟؟ اره عزیزم میدونم.توکل دنیا فقط دوکشور ۴ فصل هستن ایران و آم ...

والا ترجیح میدم لال شم خودمو تو دردسر نندازم درس بخونم برم!با بحث دیگه فقط اعصاب خوردی میمونه و...!

من که خیری از کشورم تو هیچ زمینه ای نبردم اینم روش!بریم یه جا لااقل قدرمونو بدونن!نه جایی بمونم که برا هر چیزی میخواد خواری و ذلت بکشی!

چجوری بخواهیم؟ مگه نمیبینی برای احقاق حقوق اولیه مردن گیرن.اصلا  انگار حکایت این مردم شده حکایت ...

نه منظورم قدمای کوچیکه از زندگیای خودمون از رفتارامون 

مثلا یه مورد خود من و خیلی های دیگه وقتی کارمون جایی گیره دنبال پارتی تو فامیل و اینور نمیریم.

وقتی تخلفی میبینیم خیلی راحت میگذریم و ...

هزارتا کار کوچیک که غافیلم