2777
2789

اطرافیان همش بهم میگن کنکور اون چیزی که فکر میکنی نیست ، کلا خارج کتابه ، میگن یه سوالم از کتاب نیست 

واقعا من روحیم داغون میشه ، اگه کسی بخونه ممکنه قبول نشه؟ من پسر خالم پارسال نخوند رتبش شد40000 بعد میگه من خوندم ولی قبول نشدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا... یه چی گفتند الکی.

نترس.

کنکور سراسری از کتابهاست. خوب بخون و تست بزن. برای اینکه مطمین بشی سوالات سالهای قبل رو دانلود کن ببین.

پس اینهمه آدم که قبول میشن یا علم غیبه!؟؟؟ از کتاب هاست دیگه.

امضای خدا، پای آرزوهاتون انشالله❤️مهربون باشیم ، بعضی وقتا خیلی زود روزی میرسه که دیگه عزیزهامون پیشمون نیست تا بهشون محبت کنیم🌹خدایا به خاطر داشتنت شکر🍃🍃🍃

چرت میگن به حرفاشون اهمیت نده حسودی میکنن بهت تا اعتماد به نفستو بیارن پایین رشتت چیه؟

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭

دوست عزیز برات اول از همه آرزوی موفقیت میکنم.

من خودم ۳ بار کنکور دادم.

اصلا هم خارج از کتاب نبود.دقیقا مطالب و مباحث کتاب بود .

من از اون دسته بچه ها نبودم که بشینم تو خونه فقط درس بخونم و خودمو حبس کنم و از تفریح و گردش و مهمونیم بزنم.چون کنکور آخر دنیا نیست.

اگه خوب بخونی و استرس نداشته باشی مطمئن باش موفق میشی.

اونی که بهت میگه خارج از کتاب سوال میاد مطمئن باش درس نخونده بوده😉😂

این آموزشگاهها هم که مثل قارچ دارن تکثیر میشن چیزی خاصی یاد نمیدن.اول و آخرش خودت هستی که بایددرس بخونی و تست بزنی.

من درسهارو جمع بندی و خلاصه نویسی میکردم و کتاب تست داشتم تست میزدم.

زمان تست زدن هم، زمان رو بر اساس دفترچه کنکور تقسیم بندی و مدیریت میکردم.

فقط و فقط استرس و ترس رو از خودت دور کن و با برنامه درس بخون.

استرس خیلی بده.روز کنکور داوطلب اومده بود سرجلسه اما کارت آزمونشو گم کرده بود.از سرجلسه بلندش کردن و اون همه زحمتش به هدر رفت.

یا یکی دیگه (که ظاهرا شاگرد زرنگ و درس خون و آماده هم بود طبق گفته همکلاسیاش)سرجلسه از استرس حالش بد شد با آمبولانس بردنش.

کنکور اولدو آخر دنیا نیست.بخدا افراد موفقی هستن که بدون دانشگاه و کنکور دارن تو جامعه زندگی و کار  میکنن.

از طرفی خیلی از  دانشگاهها بدون کنکور دانشجو میگیرن

به هییییییییییییییییییچ عنوان در حد کتاب نیست

هرکی میگه کسیه که یا کنکور نداده یا نمیدونه چی به چیه اون واسه کنکورای دهه 80بود که از کتاب بود

الان از خود رتبه برترا به عنوان مشاور بپرسی فقط میگه تست بزن

دوست عزیز برات اول از همه آرزوی موفقیت میکنم. من خودم ۳ بار کنکور دادم. اصلا هم خارج از کتاب نبود. ...

اینکه ۳بار کنکور دادم واسه این نبود که دوبار اولشو قبول نشدم ها نه 😊همه رو مجاز شدم اما متاسفانه سال اول انتخاب رشته اشتباه داشتم قبول نشدم.سال دوم وسوسه اینکه اگه بمونم بیشتر درس بخونم و سال بعد کنکور رو بهتر پاس میکنم اصلا انتخاب رشته نکردم.سال سوم هم دوتارشته متفاوت تو غیرانتفاعی و پیام نور قبول شدم که پیام نور رو رفتم

چه خوب  شما رشتتون چی بود؟ چی قبول شدین؟

من تجربی خوندم فقط به عشق کشاورزی.

نه پزشکی دوست داشتم نه پرستاری و ...

من امور بیمه و زمین شناسی رو قبول شدم.که البته باتوجه به سخت گیری های خودم(مسافت و رفت وآمد تا دانشگاه ،مقطع دانشگاهی رشته ،و...)رفتم پیام نور رشته زمین شناسی.(امور بیمه کاردانی بود و دانشگاهش با محل سکونتم فاصله داشت و بخاطر شاغل بودنم سخت بود رفت وآمد)ر

رشته جذابی بود برام اما کم کم زده شدم ازش و الان پشیمونم که کلی وقت و هزینه صرفش کردم.و هیچی یادمون ندادن الانم باید مدرکشو بذارم لب کوزه آبشو بخورم😂

انسانی

راحته عزیزم عین آب خوردن کافیه تلاش کنی حتما توبهترین رشته و بهترین دانشگاهش قبول میشی😘👊

بین خودمون بمونه !دنیا با تو انتهای قصه قشنگیه که قشنگیاش بی انتهاست 😉🤭