2777
2789
یکی گفت زبانبند برا پدرش بگیر 

نکن ازین کارا

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم بااین تفاوت که شمافقط بابای اون مخالف بود ماهمه مخالف بودن شوهرم اهل خوزستانه 

۳سال باهم بودیم وقتی اومدن خواستگاری بزور هم خانواده من بزور قبول کردن بیان هم اون دعوا راه افتاد وبدوبیراه وفحش وفحش کشی یعنی همه عالم ادم فمیدن گفتم دیگه محاله بااین اوضاع ما باهم ازدواج کنیم هنوز هیچی نشده این همه دعوا دیگه چطور ممکنه ازدواج سربگیره ولی دلمون پیش هم بود هرچی دعاوچله بگن اینجا تونی نی سایت من گرفتم هرشب و روز مشغول دعاوختم وچله بودم اما انگار خدا نمیخواست تااینکه چله زیارت عاشورا  ایت الله حق شناس بم معرفی شد شروع کردم انجام دادن ولی چون ترک گناه شرط اصلی این چله اس طوری حتی اگا کسی غیبت کنه من بشنوم چله باطله یااصلااهنگ نبایدگوش بدم ومهمتراینکه نباید باعشقم حرف بزنم ک نمیتونستم خلاصه چلم باطل بود همون روز اول دوم براهمین نائب گرفتم دخترعمم یه خانوم مومن ک نفسش حق رود ومیگفتن براهرکی دعاخونده حاجت گرفته رو بم معرفی کرد وبرام چله رو خوند روز نهم چله بود که خواب دیدم عقدکردیم روز یازدهم بابام گف خواب دیده یه نفر نورانی بوده مثل یه امام اومده به خوابش وگفته دخترتو بده به این پسره واز اونطرف شوهرم چطور تونسته باباایناشو راضی کنه همش کار خدا وامام حسین بوده روز۲۷چله اومدن خاستگاری ۲ماه نامزد کردیم و الان ۳ماهه ازدواج کردیم عزیزم این چله مخصوص حاجت محاله و ردخور نداره وصدرصدحاجت میده حتماانجام بده ایشالابهش میرسی مطمین باش

عزیزم منم مشکل شمارو داشتم بااین تفاوت که شمافقط بابای اون مخالف بود ماهمه مخالف بودن شوهرم اهل خوزس ...

عزیزم منم اهل خوزستانم 

ولی شما میگی اصلا نبایدباهاش حرف من و اون که طاقت نمیاریم یه ساعت باهم حرف نزنیم 

چطور چهل روز اخه🥺

عزیزم منم اهل خوزستانم  ولی شما میگی اصلا نبایدباهاش حرف من و اون که طاقت نمیاریم یه ساعت باهم ...

من نائب گرفتم سرهمین موضوع که اون برام بخونه چون منم نمیتونستم حرف نزنم باهاش

من نمیشناسم کسی رو چیکار کنم 

عزیزم میخوای بهت معرفی کنم ایشونو 

اگه هم برات پول مهم نیس یه کانال هست توی تلگرام ک انجام میدن نائب میشن اما اونا قیمتاشون بالاست