2777
2789

سلام خانوما خوبید من عروس یه شهر دور شده بودم ولی نموندم اونجا و اومدیم شهر ما  یعنی از دست دخالتاشون فرار کردیم مشکلم اینه با اینکه اینهمه دوریم بازم خانواده شوهرم مدام تلفنی تو حلقمونن حالا تازه برادرزاده های شوهرم که شوهرم عاشقشونه مدام پیله میکنن کی میاین کی میاین بخدا عزا گرفتم دیگه عید میخوام برم اونجا دلم نمیخواد ریختشونو ببینم از طرفی شوهرم بحدی عاشق برادرزاده هاشه که ادم شک میکنه اینا ....😶😶😶 ماهم برادرزاده خواهرزاده ایم میدونم عشق بین رابطه خونی چیه ولی نه تا این حد جاریمم مدام میگه میبینی چقد بچه هام شبیه عموشونن بعدم یه نیشخند میزنه ادم کفری میشه متنفرم ازشون چیکار کنم انقد تو حلق ما نباشن 

چقدر فکراتون بیمار و سمی هست.منم عاشق برادرزاده ها و خواهرزادمم و عید واسه دیدنشون ثانیه شماری میکنم یعنی منم یه چیمه.جاریت هم میخواد حرصت میده و انصافا کارشم خوب انجام داده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

کاری ندارم چه اختلافی داری با خانواده شوهرت ولی دیگه همچین حرفایی نزن حداقل در مورد شوهرت خب طبیعیه برادرزاده هاش رو دوست داره منم عاشق خواهرزاده هام هستم درضمن هر مشکلی هم هست سعی نکن شوهرت رو از خانوادش جدا کنی همونطور که خودت دوست نداری از خانوادت جدا بشی وقتی ازدواج میکنی با یه نفر باید با خانوادش هم کنار بیای چاره ای نیست حالا که اون با دلت راه اومده از شهر خودش دل کنده توام با دلش راه بیا یه چند روز عید بری تحمل کنی چیزی نمیشه

این نیز بگذرد...                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر فکراتون بیمار و سمی هست.منم عاشق برادرزاده ها و خواهرزادمم و عید واسه دیدنشون ثانیه شماری میکنم ...

عزیزم منکه نمیگم دوست نداشته باشه انصافا منم دوسشون دارم بچه های شیرینی ان ولی لجم درمیاد دم به دقیقه میکن بیاین بیاین مکه ما کار و زندگی نداریم بعدم شوهرمو فقط واسه پول میخوان جاریمم عمدا این حرفارو میزنه تا بقیه حواسشون نیست منو میبینه نیشخند میزنه وگرنه شوهرم بچشم خواهر میبینتش ولی از کارای اونا لجم گرفته 

کاری ندارم چه اختلافی داری با خانواده شوهرت ولی دیگه همچین حرفایی نزن حداقل در مورد شوهرت خب طبیعیه ...

دقیقا دلم میخواد جدا شه از خانوادش چون بلایی نبود تو دوران عقد سر منو شوهرم نیارن به حدی که شوهرم میگفت من بچه اضافی خانوادم چرا با من اینجوری میکنن ولی حالا یادش رفته ولی از دل من نرفته ازشون نفرت دارم چون بی نهایت دخالت دارن

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs