چقدر تو مهربونی تو وجودته
من مطمعنم تو ادم خیلی خوبی هستی عزیزدلم
اما شیطان و وسوسه هاش ولت نمیکنه
ب خدا پناه ببر و هرگاه حسد اومد سراغت شیطان نفرین شده رو لعنت بفرست و بگو ازم دور شو ای شیطان نفرین شده و ذکر اعوذ بالله من الشیطان الرجیم رو زیاد بود
و نگاه کن ب آسمان ک خداوند با تمام عشقو لبخندش ب تو نگاه میکنه
الگوتو خدای مهربونی قرار بده ک پراز مهربونیاست و ب کسی حسد نمیورزه و ظلمی نمیکنه
انشالله خداوند تورو بخشیده عزیزم
بهش نگو دقیقا چکار کردی بگو میشه اگر خوبی یا بدی ازم دیدی رفیق منو حلالم کنی
خداوند آبروی هیچ گنهکاری رو نمیبره مگر خودت ابروی خودتو ببری
پس همه جزئیاتو نگو ازا کینه ای کنه
بگو من رفتار نابجایی روزی در حقت کردم و همونجا پشیمون شدم لطفا ازم نخواه بگم ک خجالتم میشه فقط اومدم ازت بخواه منو حلالم کنی و ببخشی
قبل رفتنت تا رسیدنت بهش ذکر یا حفیظُ یا عظیم
رو زیاد تکرار کن تا خدا کمکت کنه
مطمعن باش میبخشدت
اگر میدونی دیگه نمیبینیش براش دعا کن یا صدقه بده ی کاری کن تا ثوابش ب دستش برسه
مطمعن باش تو همین الانشم بخشیده شده ای
خداوند مهرتورو در قلب ها میریزه تا کسی برتو عصبانی نشه
و چون خودش خالق تو هست از درونت اگاهه و درکت میکنه
بهش پناه ببر و از خداوند مهربون در نمازهات عیب هایی ک ازارت میدنو بگو و بخواه اونهارو ازت دور کنه و کمکت کنه ادم خوبی بشی
من هم خطا کردم مثل تو البته کلاس اول ابتدایی بقدری در زمان قدیم فقیر بودیمو پدرمون ولمون کرده بود چیزی نداشتیم در کلاس یکبار خوراکی یکیو برداشتم خوردم و خیلی سالها خودمو عذاب دادم بابت اینکار
حتی یادم نمیاد اون کیف کی بود ولی اون مقدارو صدقه دادم و از خداوند خواستم منو ببخشه و حلالم کنه
دیگه همونروز قسم خوردم هرگز دزدی نکنم و تا ب الانم هرگز دست ب دزدی نبردم و پای قسمم موندم و خوشحالم ک خدایی هست ک میبخشه و در مقابلش قسم میتونم بخورم ک بهش پابند باشم و بنده خوبی باشم ک منو دوستداره تا ب سمت خوبی ها دعوتم کنه
خداوند عاشق تک تک خلق کننده هاشه و هرگز کسی رو در رنج و عذاب گرفتار نمیکنه و بخشنده و مهربان بزرگ خالق هستی خداوند مهربان و ارحم الراحمینه
نماز ک بخونی ناخواه ب سمت زیبایی ها گرایش پیدا میکنی اما هرچقدر از خداوند دور شیم بیشتر غرق در گناه و حسد و چشم توهم چشمی میافتیم
تمامی عذابهایی ک میکشیم بخاطر دوری از خداونده
بهش نزدیک شو تا آرامش رو در قلب و زندگیت جاریه کنه