2777
2789
خدا بزرگترین بخشندس. خیلی وقت پیش بیخیال شده. الکی روزهاتو خراب نکن و از زندگیت لذت ببر

جزوه ی فیزیک شاگرد اول کلاسمون را امانت گرفتم و الکی زنگ ورزش بهش گفتم جزوه تو رو صندلیت گذاشتم اما نگذاشته بودم و نابودش کردم که اون شاگرد اول نشه و خودم شاگرد اول بشم 

الان نمیدونم بعد 9 سال چرا یادش افتادم بدجور عذاب وجدان داره منو خفه میکنه

الان هم برادرشوهرم میخواد زن بگیره همه با ازدواجش مخالف هستن اوایل فقط من موافق بودم و کارشو تا خواستگاری پیش بردم اما دیدم پدرشوهرم اینا و خواهرش کلا ناراضی هستن منم کنار کشیدم بنده خدا برادرشوهرم کاری به ذات و انتخابش ندارم ولی وقتی اومیکرون گرفتم هرروز ابمیوه میگرفت و میاورد در خونه به شوهرم میداد و میگفت اینو بده زنداداش ، بچه ها منه حسوده به دردنخور ازش دوری گرفتم و بجای اینکه بقیه رو راضی کنم کارشو راه بندازن از مخالفت اونها خوشحالم و به بهانه اینکه ماه هشتم بارداری هستم کنارگرفتم.

حالم خیلی از خودم بهم میخوره لعنت بر من و ذاتم

جزوه ی فیزیک شاگرد اول کلاسمون را امانت گرفتم و الکی زنگ ورزش بهش گفتم جزوه تو رو صندلیت گذاشتم اما ...

اینجوری نگو عزیزم شیطان ادمو وسوسه میکنه و قسم خورده بر انسان لعنتش کن و از شر نفسهای بدت ب خدا پناه ببر و نمازتو بخون مطمعن باش خوب میشی 

ب خدا قول بده دیگه نامهربون نمیشی و حسد نمیورزی 

حالت خوب میشه 

اگر اون دوستتم دیدی با یه هدیه زیبایی از دلش در بیار و ازش معذرت بخواه 

انسان جایزالخطاست و چون شیطان قسم خورده خداوند بود خداوند درهای توبرو برویمون باز کرده

انشالله حالت بهتر بشه عزیزم 

ذکر یا حفیظُ یا عظیم  رو زیاد بخون عزیزم زیاد حالتو خوب میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جزوه ی فیزیک شاگرد اول کلاسمون را امانت گرفتم و الکی زنگ ورزش بهش گفتم جزوه تو رو صندلیت گذاشتم اما ...

مشخصه خیلی روحت در عذابه ک برا همه میفرستی 

انشالله خداوند بلند مرتبه کمکت کنه 

اینجوری نگو عزیزم شیطان ادمو وسوسه میکنه و قسم خورده بر انسان لعنتش کن و از شر نفسهای بدت ب خدا پناه ...

چقدر حرفا و راهنمایی هات عزیز و قشنگه

چشم حتما

امشب قرآن خوندم که خدا منو ببخشه ، راستش نتونستم با اون آدم روبرو بشم ولی یکبار داشت تو شهرمون واسه خواهرش که شوهرش ولش کرده بود و چندتا بچه داشت از طریق چند نفر کمک جمع میکرد وقتی فهمیدم و شناختمش پولی که واسه آماده کردن ساک زایمانم نگه داشته بودم از طریق یک نفر بهشون رسوندم اما نفهمیدن که کار من بوده ولی بخدا هزاران بار توبه کردم 😔😔😔

چقدر حرفا و راهنمایی هات عزیز و قشنگه چشم حتما امشب قرآن خوندم که خدا منو ببخشه ، راستش نتونستم با ...

چقدر تو مهربونی تو وجودته 

من مطمعنم تو ادم خیلی خوبی هستی عزیزدلم 

اما شیطان و وسوسه هاش ولت نمیکنه 

ب خدا پناه ببر و هرگاه حسد اومد سراغت شیطان نفرین شده رو لعنت بفرست و بگو ازم دور شو ای شیطان نفرین شده و ذکر اعوذ بالله من الشیطان الرجیم رو زیاد بود 

و نگاه کن ب آسمان ک خداوند با تمام عشقو لبخندش ب تو نگاه میکنه 

الگوتو خدای مهربونی قرار بده ک پراز مهربونیاست و ب کسی حسد نمیورزه و ظلمی نمیکنه 

انشالله خداوند تورو بخشیده عزیزم 

بهش نگو دقیقا چکار کردی بگو میشه اگر خوبی یا بدی ازم دیدی رفیق منو حلالم کنی 

خداوند آبروی هیچ گنهکاری رو نمیبره مگر خودت ابروی خودتو ببری

پس همه جزئیاتو نگو ازا کینه ای کنه 

بگو من رفتار نابجایی روزی در حقت کردم و همونجا پشیمون شدم لطفا ازم نخواه بگم ک خجالتم میشه فقط اومدم ازت بخواه منو حلالم کنی و ببخشی 

قبل رفتنت تا رسیدنت بهش ذکر یا حفیظُ یا عظیم 

رو زیاد تکرار کن تا خدا کمکت کنه 

مطمعن باش میبخشدت 

اگر میدونی دیگه نمیبینیش براش دعا کن یا صدقه بده ی کاری کن تا ثوابش ب دستش برسه 

مطمعن باش تو همین الانشم بخشیده شده ای 

خداوند مهرتورو در قلب ها میریزه تا کسی برتو عصبانی نشه 

و چون خودش خالق تو هست از درونت اگاهه و درکت میکنه 

بهش پناه ببر و از خداوند مهربون در نمازهات عیب هایی ک ازارت میدنو بگو و بخواه اونهارو ازت دور کنه و کمکت کنه ادم خوبی بشی 

من هم خطا کردم مثل تو البته کلاس اول ابتدایی بقدری در زمان قدیم فقیر بودیمو پدرمون ولمون کرده بود چیزی نداشتیم در کلاس یکبار خوراکی یکیو برداشتم خوردم و خیلی سالها خودمو عذاب دادم بابت اینکار 

حتی یادم نمیاد اون کیف کی بود ولی اون مقدارو صدقه دادم و از خداوند خواستم منو ببخشه و حلالم کنه 

دیگه همونروز قسم خوردم هرگز دزدی نکنم و تا ب الانم هرگز دست ب دزدی نبردم و پای قسمم موندم و خوشحالم ک خدایی هست ک میبخشه و در مقابلش قسم میتونم بخورم ک بهش پابند باشم و بنده خوبی باشم ک منو دوستداره تا ب سمت خوبی ها دعوتم کنه 

خداوند عاشق تک تک خلق کننده هاشه و هرگز کسی رو در رنج و عذاب گرفتار نمیکنه و بخشنده و مهربان بزرگ خالق هستی خداوند مهربان و ارحم الراحمینه 

نماز ک بخونی ناخواه ب سمت زیبایی ها گرایش پیدا میکنی اما هرچقدر از خداوند دور شیم بیشتر غرق در گناه و حسد و چشم توهم چشمی میافتیم 

تمامی عذابهایی ک میکشیم بخاطر دوری از خداونده 

بهش نزدیک شو تا آرامش رو در قلب و زندگیت  جاریه کنه

دوتامون اول شدیم جزوه هاش خیلی کامل و مفهومی می نوشت حتی عطسه دبیرمون هم توش مینوشت

چقدر خداوند مهربونه ک هم تورو ب خواستت رسونده هم ایشون رو 

هرگز بد کسی رو نخواه برای همه خوبی بخواااه تا خودتم غرق در خوبی ها بشی 

خداوند از بس تورو دوستداشته تنبیهت نکرده تا بسمت بری و بدونی خوبی چقدر قشنگه و هرگز نخواسته با مردودی اون شخص تو عذاب وجدان بدتری رو متحمل بشی عزیزم 

خداوند میدونسته تو یک روز خودتو در رنج و عذاب قرار میدی از قبلش مهربونیشو بهت رسونده  ک بگه هست و هواتو داره 

یک شعری هست من همیشه الگوی زندگیم قرارش میدم توهم داشته باش کمکت میکنه عزیزدلم ⚘⚘⚘

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد

یک بد نکند که با خودش صد نرسد

من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من

تو نیک نبینی و به من بد نرسد

حکیم خیام نیشابوری 

دوتامون اول شدیم جزوه هاش خیلی کامل و مفهومی می نوشت حتی عطسه دبیرمون هم توش مینوشت

چقدر خداوند مهربونه ک هم تورو ب خواستت رسونده هم ایشون رو 

هرگز بد کسی رو نخواه برای همه خوبی بخواااه تا خودتم غرق در خوبی ها بشی 

خداوند از بس تورو دوستداشته تنبیهت نکرده تا بسمت بری و بدونی خوبی چقدر قشنگه و هرگز نخواسته با مردودی اون شخص تو عذاب وجدان بدتری رو متحمل بشی عزیزم 

خداوند میدونسته تو یک روز خودتو در رنج و عذاب قرار میدی از قبلش مهربونیشو بهت رسونده  ک بگه هست و هواتو داره 

یک شعری هست من همیشه الگوی زندگیم قرارش میدم توهم داشته باش کمکت میکنه عزیزدلم ⚘⚘⚘

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد

یک بد نکند که با خودش صد نرسد

من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من

تو نیک نبینی و به من بد نرسد

حکیم خیام نیشابوری 

خیلی بد کردی... 

اینجوری نگو عزیزم 

همه انسانها جایزالخطان و شیطان وسوسه کننده و قسم خورده بر جان ماست 

خداوند میبخشه و برما از ما مهربون تره 

میشه جبران کرد و خداوند راه جبرانو باز کرده 

با این حرفها عذاب وجدان رو در بقیه افزایش ندیم چ بسا خودش در رنج و عذاب بیشتری هستش ک داره متحمل میشه و پشیمونه

همینقدر ک پشیمونه خیلی خوبه 

و خداوند مهربونیشو رسونده بهش ک جفتشونم نفر اول شدن و هردوشونه ب خواسته هاشون رسونده و بدیهارو از میونشون از بین برده 

تنها قاضی خداست ما نمیتونیم کسیو محاکمه کنیم 

چ بسا شاید ما جای ایشون بودیم بدتر میکردیم 

هیچکس در جای دیگری نیست بهتره مهربون تر باشیم نسبت بهم⚘⚘⚘

بازهم میگم توبه و استغفار کن و از همین الان الان مسیر زندگیتو ب سمت خوبیها عوض کن و از گذشته بکش بیرون و خودتو ب سمت آینده رها کن خوب باش همیننننن

خدایا منتظر نگاهتم♥️♥️♥️♥️♥️