2777
2789
عنوان

(مث ی عقاب واقعی زندگی کن) 😊

302 بازدید | 41 پست

_ ميگن اگه عقاب ، بخواد کلاغ نباشه و همچنان عقاب بمونه ، می تونه تا 60 سالگی هم زندگی کنه ولی برای رسیدن به این سن، باید تصمیم بزرگی بگیره!

ظاهرا وقتی عقاب سنش از نیمه می گذره ، چنگال های بلند و انعطاف پذیرش دیگه نمی تونن شکار رو بگیرن و نگه دارن؛ نوک بلند و تیزش تاب دار و کند میشه ؛ شهبال ها هم بر اثر ضخیم شد

ن پرها ، به سینه اش می چسبن و پرواز برای عقاب دشوار میشه...

درست توی این موقعیت ؛ عقاب تنها دو گزینه در پیش رو داره: یا باید بمیره ، یا اينکه یک روزه ی دردناک و طولانیکه کم از مرگ و پرپر شدن نداره بگیره ...

برای گذروندن این روزه ، عقاب باید به نوک یه قله بره

اون جاست که عقاب باید نوکش رو اون قدر به سنگ بکوبه که از جا کنده بشه ، از این جا به بعد دیگه عقاب تا مدتها نمی تونه چیزی بخوره یا صدایی داشته باشه ، در نتیجه سکوت آسمون زندگيش رو می گیره...

بعدش هم باید پرهای قدیمی اش رو بکنه و خودش رو به عبارتی پرپر کنه ؛ دست آخر هم چنگال هاش که یک وقتی تا قلب شکار فرو می رفت رو بکنه !! خيلى دردناكه

از این جاست که عملا دوره روزه ی عقاب شروع می شه ! عقاب بايد صبر کنه تا نوک تازه ای به جای نوک کهنه اش رشد کنه و پر و چنگال هاش را از نو در بیاره.

بالاخره پس از گذر از این دوره ، عقاب پروازی رو که "تولد دوباره " نام داره آغاز می کنه و 30 سال دیگه هم ميتونه مثل يك عقاب

زندگی کنه 

کاربری واگذار شده باتشکر 😜لطفا دیگ فضولی نکنین 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کنم اول پرهاشو میکنه بعد نوکشو  جابه جا گفتی  چون نوکش که دراثر کندن دردناک شده قادر ...

نمدونم والا من ی جا خوندم خوشم اومد اومدم برا شما هم گفتم 

میدونی ولی عقاب وار زندگی کردن واقعا کار هر کسی نیست! 😔😔😔

اره خیلی سخته 😥

ولی ته هر سختی ی خوشی شیرینی هم وجود داره😜