2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید بی خیال بشی نسبت بهش، بعد میبینی اون‌موقعی که انتظارش رو نداری مثبت میشه، استرس بدترین عامل ...

دقیقا ولی مثل خوره ب جونم میوفته

خدایا شکرت😍😍

توی پروفایلت نوشتی یبار مادر شدی قبلا؟ بچه ی دوم میخوای؟

هرگز با افراد احمق، بحث نکنید. آنها ابتدا شما را تا سطح خودشان پایین می کشند و سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح شما را شکست می دهند!
مرسی عزیزم  خیلی دلم پر از همه چی

تنها نیستی 

برات دعا میکنم ایشالله به نتیجه برسی 

ولی چله بردار هم آرامش میده بهت هم امید

کاربر محترم،نظر من برای استارتره ودلیلی نداره شمارو توجیه کنم ،پس ریپلای نکن
مرسی عزیزم  خیلی دلم پر از همه چی

منم همین طور .من که یه بار طبیعی اقدام کردم نشد یه بار ای یوای کردم نشد ۲هفته پیش هم برای ای وی اف تخمک کشی داشتم یه تخمک داشتم جنین نشد پس من چی بگم ...نزدیک ۵۰ میلیون هم هزینه کردم تا حالا

باید روی خودت کار کنی دیگه، اگه آزمایشات رو دادین و هیچ کدومتون مشکلی ندارین ، بدون که فقط استرس دلی ...

هیچ مشکلی وجود نداره خداروشکر اره واقعا باید بیخیال بشم 

خدایا شکرت😍😍
منم همین طور .من که یه بار طبیعی اقدام کردم نشد یه بار ای یوای کردم نشد ۲هفته پیش هم برای ای وی اف ت ...

انشاالله میشی عزیزدلم از ته دل بخندی

خدایا شکرت😍😍