2777
2789
جالبه که دوستشم از چیزایی که شما استفاده میکنید استفاده میکنه😐😐😐 حالا شوهر دوست منم قسم میخورد که ...

ما ژل استفاده نمیکنیم ولی روغن استفاده میکنیم

یارو چقدر گشاد بود که ژل تنگ کننده نیاز داشت😑😑

انقدر تو رابطه براش خوب بودم که همش میگفت یعنی زنی مثل تو هست که انقدر تو رابطه خوب باشه

تو صد در صد و کاملی😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی یه دلیلی برای هرزگی خودش پیدا میکنه که سرپوش بزاره روی کار زشتش

تقصیر زنه بود

باید رک و راست میگفت ب شوهرش

ن اینکه بره کسی دیگه بهتر براش  برقرار کنه😒

ادم باش  مثل سگ پاچه  کسیو نگیر،  هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست  ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘
واقعا سخته درکت میکنم.من این وسط فقط دلم برا بچه ها میسوزه.نمیدونم چرا پدرها فکر عاقبت کارشون نیستن. ...

مرسی عزیز دلم...تورو خدا برام دعا کنین....بد وضعیتی دارم

دوست ندارم بزارم راحت برم تا آزاد بشه

بیشتر عشق و حال کنه

وگرنه مردی که اینکارو میکنه به عواقبش حتما فکر میکنه

کاش به روش نمیاوردی یه سند محکم تر ازش جور میکردی بعد میرفتی دادگاه با تعهد و اینکه چیزی به نامت کنه زهر چشمی ازش میگرفتی که آدم شه.من جدیدا فیلم نیسان آبی رو مخمه یعنی با این که میدونم فیلمه ولی متنفر شدم از نقش جمشید و آتوسا

کاربری تعلق داره به خودم(باران و دوستم مهسا)
خدا لعنت کنه زن و مرد خراب رو

دقیقا

والا مرد طبیعیه بره خیانت کنه😒😒

ولی زن ادم باورش نمیشع

ادم باش  مثل سگ پاچه  کسیو نگیر،  هیچ وقت فکر نکن بهترین هستی چون بهتر از تو همیشع هست  ی جوری رفتار کن ک مردم فکر نکنن عقده ای و حسودی😊⚘
کاش به روش نمیاوردی یه سند محکم تر ازش جور میکردی بعد میرفتی دادگاه با تعهد و اینکه چیزی به نامت کنه ...

چجوری سند و مدرک پیدا کنم؟

گوشیش رمز ندارع

دیشب زیر و رو کردم چیزی نبود

البته به نظرمن همین وسیله هایی که پیدا کردم خودش مدرک محکمیه