اره خداروشکر دو سال میگذره ولی قشنگ ۹ ماه اینا اذیت شدم شدید
در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
خوب خداروشکر مهم خوشگل شدنشه ماهایی که عمل میکنیم باید عوارضشو به جون بخریم برا من فرمش عالیه مشکل ت ...
نمیدونم ولی خب اگر فرمش خوبه خب سوراخاش ک مشکل نداره سخت نگیر
ولی اگ ورم داری اصلا رو چیزی ک الان هست حساب نکن من خودم ۸،۹ ماه ورم داشتم عین چی باد کرده بودم😐💔
در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
اخه سر بالاس خوشم نمیاد 😬من فقط بخاطر بزرگی پره ها بینیم عمل کردم😂آره ورم که دارم ۲۱ روزه عمل کردم ...
اها کوچیک میشه فک کنم ورم داره دگ اصلا رو چیزی ک الان هس حساب نکن هر روز ی شکلیه😐😂💔