2777
2789
عنوان

روز چهارم عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3397 بازدید | 97 پست
الهی بگردم حالا بینیت خوب شده انقد اذیت شدی

خدانکنه مهربون🥺🥺

اره خداروشکر دو سال میگذره ولی قشنگ ۹ ماه اینا اذیت شدم شدید

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدانکنه مهربون🥺🥺 اره خداروشکر دو سال میگذره ولی قشنگ ۹ ماه اینا اذیت شدم شدید

خوب خداروشکر مهم خوشگل شدنشه ماهایی که عمل میکنیم باید عوارضشو به جون بخریم برا من فرمش عالیه مشکل تنفسی ندارم اما سوراخاش بزرگه 😕کوچیک میشه به نظرت؟

خوب خداروشکر مهم خوشگل شدنشه ماهایی که عمل میکنیم باید عوارضشو به جون بخریم برا من فرمش عالیه مشکل ت ...

نمیدونم ولی خب اگر فرمش خوبه خب سوراخاش ک مشکل نداره سخت نگیر

ولی اگ ورم داری اصلا رو چیزی ک الان هست حساب نکن من خودم ۸،۹ ماه ورم داشتم عین چی باد کرده بودم😐💔

در اوج جوانی🙂متاهل😂تازه عروس😌تخصص تبدیل دوس پسر به شوهر😂دارای۵سال تجربه دوستی با عشقم( پسر عمم)و حالام در حال زندگی در کنارش😍روز عروسیمون ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ قشنگ ترین شب زندگیم🥺
نمیدونم ولی خب اگر فرمش خوبه خب سوراخاش ک مشکل نداره سخت نگیر ولی اگ ورم داری اصلا رو چیزی ک الان ه ...

اخه سر بالاس خوشم نمیاد 😬من فقط بخاطر بزرگی پره ها بینیم عمل کردم😂آره ورم که دارم ۲۱ روزه عمل کردم 

اخه سر بالاس خوشم نمیاد 😬من فقط بخاطر بزرگی پره ها بینیم عمل کردم😂آره ورم که دارم ۲۱ روزه عمل کردم ...

اها کوچیک میشه فک کنم ورم داره دگ اصلا رو چیزی ک الان هس حساب نکن هر روز ی شکلیه😐😂💔

😂😂😂لعنتی مارو دق میده از رو اول خوشگل نمیشه 

اره بخدا😂💔