2777
2789

توی تاپیک قبلیم ک گفته بودم مادرشوهرم اجازه نمیده غسل کنم 

سن بنده رو پرسیدن منم متولد ۸۴ ولی خب اگه می‌گفتم ۱۶ سالمه کلی روشنفکر پیدا میشد ک چرااا انقد زود ازدواج کردی ؟

چرا با این سنت روزیی۳ بار رابطه داری ؟

کلا یه عده شورش میکردن سرم 

خب منم اصولاً کمک میخواستم نه اینکه بیاین دل زدم کنید از ازدواج و....

برای همین گفتم متولد ۸۰ هستم ک از بحث اصلی خارج نشیم،☹️

حالا توی تاپیک دیشبم ک قفل شد یه عده دعوا راه انداخته بودن ک چرا اینجوری میکنی 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

منم چون اصولاً آدم دروغگویی نیستم خواستم اینجا بگم 

جُز مِهرِ علی روزَنه ای دَر دِل ما نیست!                               جُز راهِ علی راهِ دِگر راهِ خُدا نیست💚                                   دَر فَضلِ علی بَس بُوَد این نکته که باید                               ثابت بکُندشیعه که این مَرد، خُدا نیست💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو ک حرف مردم برات مهمع پ کلا تاپیک نزن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

خدا وکیلی فازتون چیه که دروغ میگید🤕

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

به من چه 

میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستیدخدایا بابت صدای گنجشک ها شکرت 🐥خدایا بابت آسمون تمیزت خورشید زیبات غروب و طلوع شگفت انگیزت از تو سپاسگزارم🌅🌄🌅  خدایا بابت آدم های مهربونت از تو ممنونم 🧍‍♀️خداجونم برای کوه های زیبایت، ابر های سفیدت و طبیعت منحصر به فردت از تو سپاسگزاری می کنم🌃🌇  خدا جونم بابت تک تک‌نعمت هایت شکرت🌇🏙🌄🌅خدای مهربانم از اینکه ارحم الراحمین هستی و بنده های گنهکارت رو می بخشی  ازت سپاسگزاری می‌کنم💐🌹🌺🌱خدایا شکرت که هستی و برایم‌خدایی می کنی 🌿🤗 ای سرپرست و‌سرور من دوستت دارم و مرا ببخش که گاهی بودنت را فراموش می‌کنم❤💔
چي شد من نفهميدم الان مشكل چيه سنت رابطه دعوا؟

کسایی ک دیشب تو تاپیکم بودن میدونن جریان چیه

تو ک حرف مردم برات مهمع پ کلا تاپیک نزن

ببخشیدا ولی حرف مردم به هیجام حساب نمیشه 

ولی خب بدم میاد بجای حل مشکل میان تحقیرت میکنن