2777
2789
شما این زمان می خوای با رسول خدا حرف بزنی کم آدمی نیست مگه میشه گریه نکنی بگو اومدی در خونه اش دست ...

اخه میدونی من همیشه با یه امید خیلیییی زیاد از خدامیخوام ب اون لحظه خیلی خوشحالم چون حس میکنم خدا بهم حتما میده خیلی مهربونیشو باور کردم هم خدا هم ائمه بعد کسی ک اینقدر مهربونه چطور دلش میاد ما بخاطر خاسته هامون گریه کنیم ک نگه داره اونموقعی ک گریه کردیم بهمون بده

ی مادرم دلش نمیاد هیچ وقت خداو پیامبر ک ذاتشونو ومهربونیشونو اصلا نمیشه با مادر مقایسه کرد

اخه میدونی من همیشه با یه امید خیلیییی زیاد از خدامیخوام ب اون لحظه خیلی خوشحالم چون حس میکنم خدا به ...

بله درسته اما گریه موقع خوندن این دعا به معنای اینه که شما از ته دل و با تمام وجود ازش درخواست میکنی نه همین طوری رو هوا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درسته اما گریه موقع خوندن این دعا به معنای اینه که شما از ته دل و با تمام وجود ازش درخواست میکنی ...

من برا اینکه یک شوهرخوب با ظاهر خوب قسمتم بشه بخونم میاد؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍