2777
2789
عنوان

زندگی بلاگرا

1400 بازدید | 27 پست

واقعا زندگیشون همینه؟ هممون تو فضای مجازی حتما دیدیم بلاگرا رو از همه جورش 

من خودم دوستی داشتم که یکباره بلاگر شد با اینکه قبلا از زندگیش میگفت که مشکلات زیادی داشت اما الان همش نشون میده جاهای کلاسیک میره ایفون مدل بالا ماشین خوب ... 

واقعا چطوریه زندگیاشون خیلی برام سواله موفق شدن یا نمایش میذارن فقط اینجوری شدن تا فالور جذب کنن 

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

خب خودت داری میگی نمایشه دیگه 

چرا فک کردی از بدبختیش بگه جذابه؟خب معلومه خودشونو پاره میکنن چهارتا عکس بگیرن بگن ما خوبیم😆😆😆

منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسم دوستت و بگو ک مردم اع کنجکاوی

ش‍‌اي‍‌د ت‍‌و زن‍‌دگي‍‌ت م‍‌يلي‍‌ون‌ه‍‌ا آدم ب‍‌ب‍‌ي‍نى،ام‍‌ا ف‍‌ق‍‌ط ي‍‌كى از اون‍‌ا م‍‌يت‍‌ونہ‌ ق‍‌لبت‍‌و ب‍‌لرزونہ‌:)
خب خودت داری میگی نمایشه دیگه  چرا فک کردی از بدبختیش بگه جذابه؟خب معلومه خودشونو پاره میکنن چ ...

سواله از کجا اوردن یهو بالا رفت همش جشن و مهمونی عکس خیلی عجیبه نه

برای چیزی که پنج سال دیگه ارزشی نداره بیشتر از پنج دقیقه غصه نخور.😮‍💨.کانال دعا برای هرنوع مشکلی خیلی عالی و مجرب نذر کردم جواب گرفتم به بقیه هم معرفی کنم khodavakaenat@

حوصلع میخواد

من خودم شخصن دوس ندارم از صبح تا شب زندگیمو به رخ مردم بکشم

از صبح تا شب از خودم فیلم بگیرم

ابجی من خودش بیوتی بلاگر بود الان گذاشته کنار 

دید واقعا سخته نتونست

کاملا معمولی ..‌بعضیا خیلی خوشبختن بعضیاهم معمولی ....لزوما همشون ک ادا در نمیارن و فیلم بازی نمیکنن

اره منم همین فکرو میکنم

اسم دوستت و بگو ک مردم اع کنجکاوی

ببین زندگی ساده ای داشت الان انچنانی نشده ولی وضعش خوب شده بگم شاید خیلیا برن بگن من راجع بهش گفتم😂

سواله از کجا اوردن یهو بالا رفت همش جشن و مهمونی عکس خیلی عجیبه نه

سپیده دیاری رو به مدت فالو داشتم ولی واقعا دیگه روانی شده بودم از بس هرشب یا مهمونی بود یا مهمون داست،به هیچ عنوان هم غذا درست نمی‌کرد سفارش میداد،یه بار یکی بهش گفت برات متاسفم نه غذا درست میکنی نه چیزی برگشت گفت ارزش خودتونو پایین میارین منم گفتم تو داری ارزشتو میاری پایین که هرشب ولگردی هستی و یه وعده غذای گرم پیش شوهرت نمیزاری نه ما که با عشق به خونه زندگیمون میرسیم،بعدشم آنفالو کردم

ولی خوبیش اینع درامد بالایی دارع

وقتی دیده میشن درامد میره بالا درسته؟ الان ملیکا تهامی هروز تبلیغات زیاد داره اونم پولدار شده