شوهر من حرف زننشو بلد نیست اصلا پیش نادر و پدرم همش خودتو بی ارزش میکنه منم فحش بارونت کردم که درست کن دیگه اخلاقتو چرا خودتو کوچیک میکنی بی ارزش میکنی
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
۸۰ درصو مردا بلد نیستن....بلدنا خودشونو میزنن به نافهمی با عرض پوزش😅
اللهم الرزقنا شهادته فی سبیل الله...میشه این دعا رو در حقم بخونید🌷 لطفا برای روح یکی از عزیزان درگذشتم صلوات بفرستید..خدایا مارا آن ده که آن به🤲...شکر به آنچه از رحمتت دارم🤲 و شکر به آنچه از حکمتت ندارم...🤲الهی مجازات گناهانم را با عدالتت برمن مده...جزای گناهم را با رحمانیتت محاسبه فرما...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا دارم با مامان بابام میحرفم بدون گوش دادن میگه بلند بلند قطع کن 😐میگه من میدونم موضوع چیه بهت میگم تو قطع کن مامان بابام هم میشنوه ناراحت میشه همیشه تو دوران نامزدی اینجور میکرد
مثلا دارم با مامان بابام میحرفم بدون گوش دادن میگه بلند بلند قطع کن 😐میگه من میدونم موضوع چی ...
😑😂
خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.
خداییش شمام حرف زدن بلد نیستی درو تخته باهم جور شدن خب
من زیاد ناراحت نمیشم مامانم اذیتم میکنه دوران نامزدی هم اینجور بود خودش حرفو میزد انتظار داشت اون کم بیاره ساکت بمونه اونم ناراحت میشدیه چیزی میگفت از اعصبانیت زیاد بد نه بعد مامانم خونه هی به من میگفت چرا اونجور گفت و....زود زود میگفت چه بی شخصیت چرا اونجور گفت یکی میخواد بگه مامان خوپدت چیزی نگو دیگه اونم نگه هر کی باشه جواب میده
لطفا بعد این تاپیک بیابن تاپیک آخرم باهام همفکری کنین
معمولا توی هر بحثی شرکت نمیکنم . ی دختر خوش اندام رزمی کارم ، عاشق حرفمم و هر روز برا بهتر شدن تلاش میکنم . البته پشت کنکورم و هدف پزشک شدنم دارم ب امید یزدان پاک . من مطلقا پیرو هیچ دینی نیستم من فقط چیزی رو قبول دارم که با منطقم جور در میاد ولی عاشق دین زرتشتم لطفا هر چی در مورد دین زرتشت میدونی و البته مطمعنی حقیقت داره تو هر تاپیکی بودم ریپلایم کن و بهم بگو. و البته به همه دین ها هم احترام میزارم تا زمانی ک نخوان ب زور اون دینو بکنن تو حلقم . ( و اینم بگم واقعا از ۹۰ درصدتون تعجب میکنم چطور میتونین اینقد بد مهمان باشین)