2777
2789
عنوان

زن همسایه مون بهم میگه شوهرت😂

1013 بازدید | 58 پست

بچه هاخانوم همسایه مون امروزبهم میگه شوهرت چقدنازه چه خوشتیپه بهم میگه درعوضش توخیلی بیشتربهت میخوره وکلاپیرتری😐درحالی که شوهرم کاملاچهره وقدواندامش معمولیه فقط بیبی فیسه اصلابهش نمیخوره بابای دوتابچه باشه سی ودوسالشه ولی نهایت بیست وسه چهاربهش بخوره چارسال ازمن بزرگتره.من بااین حجم ازخواستگارچی کارکنم😂

جنگل سوخته راوعده باران ندهید...

خفش کن😐🤨

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

میخندی😑😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣🤣🤣🤣عکس بذار

در انتظار فردا شب را سحر کن🎵                               با کوله باری از نور از شب گذر کن🎶.                     سرمست و عاشقانه در خود نظر کن🎼                         بشکن در قفس را از تن رها شو🎸                            درمان درد دردمند آن را دوا شو 🎻.                            از خود دمی برون آ محو خدا شو⁦⁦⁦🌬️⁩⁦🌨️⁩🌝          

کو‌حجم از خواستگار....حالا یکی نتونسته چشاشو‌درویش کنه.....مبالغه کرده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

خانوم همسایه چند سالشه؟؟

با آدمهایی که آنقدر گستاخ و بی ادب هستند سعی کن هم کلام نشی در حد سلام و خداحافظ باهاش برخورد کن

خدای من همان خدای حیوانات است‌.ای انسان ! از ظلم هایی که به من میکنی پیش همان خدایی شکایت میبرم که تو آرزوهایت را پیشش میبری