2777
2789

@کاپ_کیک_عصبانی‍ بیا عشقم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصفهانیم 

ولی نشنیدم 

منم ازیناااا 🥺🦄                                                          https://harfeto.timefriend.net/16627071330712                                                                       بنده یه دخترم زاده ی پاییز که شعارش اینه : این نیز میگذرد🚶🏻😂 و همه چیز یه راه حلی داره جز مرگ 🙃💜      سن تعداد دفعاتی هستش که شما به دور خورشید میچرخید ، و دوست عزیز این پدیده ارتباطی با سطح شعور ، سواد و فرهنگ شما و دیگران !! نداره
جزئ اصفهانه دیگه  اطلاعاتی چیزی نداری درموردش

کلان امکانات رفاهی کمی داره 

میخواید بخرید یا اجازه کنید ؟ 

چرا اونجا رو انتخاب کردید؟

الماس فقط یه تیکه ذغال سنگه که تونسته زیرفشار دووم بیاره💎💎

من رفتم شوهرم قبلاً اونجا دانشگاه میرفته‌،من خوشم اومد شهر آرومیه با خونه های ویلایی بزرگ مثلا ۴۰۰متر ،همه خونه های شکل همه ،قیمتش هم ارزونه،میدچنم مسکن مهر هم داره،اما فاصله اش تا اصفهان زیاده فکر کنم نیم ساعت

کلان امکانات رفاهی کمی داره  میخواید بخرید یا اجازه کنید ؟  چرا اونجا رو انتخاب کردید؟

بخریم 

قیمتاشون مناسبن گفتم ببینم چطور جاییه 

چقد فاصله داره با مرکز شهد و نجف اباد و اینا

من رفتم شوهرم قبلاً اونجا دانشگاه میرفته‌،من خوشم اومد شهر آرومیه با خونه های ویلایی بزرگ مثلا ۴۰۰مت ...

امکانات امنیتش چطوره 

اپارتماناش قیمتشون خوبن  گفتم شاید خوب باشه اونجا بخریم

امکانات امنیتش چطوره  اپارتماناش قیمتشون خوبن  گفتم شاید خوب باشه اونجا بخریم

والا من نمیدونم امنیتش رو بیشتر شهر دانشجوییه،من تهران زندگی میکنم ولی یه بار با شوهرم رفتم در حد یک ساعت دوستش داشتم