2777
2789
عنوان

بیاید 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 24 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای جان.چند وقته؟ باهم در ارتباط هستید؟

از اخرای ابان

اره سه هفته قهر بودیم الان آشتی کردیم ولی خیلی سرده

بینمون یکم دعوا زیاده کلا دی همش جنگو دعوا بود

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
خودش گفته دلیلشو دیگع چون میترسه باز ولش کنی😕

😖نمیکنم فق رفتارشو تموم کنه

هلووو چطورین 😙همیشه بخند و شاد باش این کاربری دست یکی بوده و بمن دادش لطفاً تاپیکارو گزارش بزنید تا حذف شن در حال حاضر دوتایم رو این کاربری😉 تتلیتی سخت هستم😎خانم دکتر آینده😌دخترم با استایل اسپرت پسرونه،😜مخالف کودک همسری میشه برام یه صلوات بفرستید آرزوهام برآورده شن🥺💓،تاپیکای حس ششم و باحال پر بازدید تگم کنید😍شاعر میگه باز میشه این در صبح میشه این شب شاعرم تتلوعه😎😂
از اخرای ابان اره سه هفته قهر بودیم الان آشتی کردیم ولی خیلی سرده بینمون یکم دعوا زیاده کلا دی همش ...

یاد گذشته افتادم 

من شناختی از شخصیت شما ندارم اما بنظرم تو این رابطه ها ملاک اصلی فقط باید آرامش روح و روان خودت باشه باید حال دلت خوب باشه هر جا حس کردی حالت خوب نیست بجای اینکه آرامش بگیری داری اذیت میشی باید کنار بکشی 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

یاد گذشته افتادم  من شناختی از شخصیت شما ندارم اما بنظرم تو این رابطه ها ملاک اصلی فقط باید آر ...

وقتی باهاشم حالم خوبه

وقتی فهمید خیلی دوسش دارم ازم دور شد و سرد شد ک وابستش نشم ولی این عشقه ن وابستگی

وقتی باهاشم حالم خوبه وقتی فهمید خیلی دوسش دارم ازم دور شد و سرد شد ک وابستش نشم ولی این عشقه ن واب ...

چند سالته عزیزم؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

چند سالته عزیزم؟

16

16

ای جان روابط زیر بیست اکثرا همینجوری هستند عزیزم دختر ها زود عاشق میشن زود وابسته میشن زود رویا میبافن

خیلی خودت رو درگیر نکن هر چی دست نیافتنی تر باشی بیشتر میاد سمتت 

ای جان روابط زیر بیست اکثرا همینجوری هستند عزیزم دختر ها زود عاشق میشن زود وابسته میشن زود رویا میبا ...

باز دورم ازش میشم بدش میاد