2777
2789

بچه ها کیا از گیاهان دارویی پژوهشکده استفاده کردن ؟؟راستش من برادرمان فیبروم رحمی میخواستم ببینم خوبه یان ؟

هرکی اطلاع داره لطفا بهم بگه .چیکارکنم 🥺

منم موقع بارداری تو سونو بهم گفتن فیبروم دارم 6 سانته

دکتر گفت تا دو سال که بچه شیر میدی نه دارو میشه داد نه کاری کرد. مگر اینکه تو این دوسال اذیتم بکنه مجبور بشم دکتر برم. که خداروشکر تا الان مشکلی نداشتم. 6 ماه دیگه بچمو از شیر میگرم میرم برای سونو ببینم وضعیت فیبرمم چه جور شده 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم موقع بارداری تو سونو بهم گفتن فیبروم دارم 6 سانته دکتر گفت تا دو سال که بچه شیر میدی نه دارو می ...

خوشبحالت حداقل بچه داری .من ک بچه ندارم براهمین نگرانم

خوشبحالت حداقل بچه داری .من ک بچه ندارم براهمین نگرانم

امیدت به خدا باشه عزیزم. منم شاید از قبل داشتم ولی تو سونو مشخص شده 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است