2777
2789
عنوان

تا حالا تو فامیلاتون...عکسای لختی کسی پخش شدە

| مشاهده متن کامل بحث + 17767 بازدید | 167 پست
۵۰۰دلار

برین براش هیچ پولی نده ۴ تا فحش رکیکم براش بنویس بلاکش کن اینستاتو دی اکتیو کن تمام برنامه های مجازیتو خارج شو با شماره جدید برو  چقدر ترسویی مردم زن شوهر دار فیلم رابطه جن سیشون در میاد اندازه تو نمیترسن 

هیچکس درخواست دوستی نده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکس خودم با تاپ و شلوار بودم توبغل دوست پسرم

وای تاالان زنده ای؟؟😰😱

( متولد ۲۸مهر۱۳۷۹)   (آینده ای میسازم ک گذشته ام جلوش زانو بزنه👦👧👶💫من میتوانم😍😊) الیناخانم متولد 19آبان ۹۵   آقامحمدطاها متولد ۹بهمن ۹۷     آیداخانم متولد11بهمن ۱۴۰۰  بچهای گلم هستن💙❤❤
عزیزم اون خارج ایرانه  تو عراقه رفتم پلیس فتا اصلا محل ندادن و گفتن خودت فرستادی😞 تروخدا برا ...

الکی میگه پخش نمیکنه فقط میخواد بترسونتت 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

از اون خانواده ها نیستیم......اگه باشیم مردن بهتره تا تو روی فامیلا و خانواده ات نگاه کنی..…

(درخت تو گر بار دانش بگیرد ، به زیر آوری چرخ نیلوفری را)     با افتخار بچم از نظر کاربرای نی نی سایت 🤣🤣.....              سیزده سالمه اگه قراره نوشته هامو ریپلای کنی و و منو بچه بدونی:                                                                            ۱_اولا اینکه میدونم بچم و نیاز نیست هی یادآوری کنی!!!!        ۲_دوما اینکه سنم کمه اما میتونی اینم تشخیص بدی عقلم چند سالشه؟!                                                                                                                                                        نتیجه گیری:اگه خواستی در مورد سنم حرف بزنی و منو بچه بدونی و هی بگی از نی نی سایت برو بهتره بگم نمیرم و تو هم بهتره ریپلای نکنی ممنون✨❤️😐

اگه کسی تحدیدتون کرد به هیییییییییچ عنوان باج ندین

با همه عقایدی که خانوادتون دارن بهشون بگین

اون فرد رو تحدید کنین که ازش شکایت میکنین و به هییییچ عنوان نزارید بفهمه ترسیدین

جرم بزرگیه و باشکایت قابل پیگیری 

معمولا این افراد خودشون بشدت ترسو هستن اینو یادتون باشه

برین براش هیچ پولی نده ۴ تا فحش رکیکم براش بنویس بلاکش کن اینستاتو دی اکتیو کن تمام برنامه های مجازی ...

عزیزم تو چقدر شجاعی🤗

من تمام ترسم از حرف فامیله و اینکه ابروی خواهرم تو فامیل میره 

خواستم برم تهران کار با جای خواب پیدا کنم

مه‌کانت کونجی دڵمه,زۆر نزیکی (خوا گیان❤️)

یک خانم متاهلی عکس انجاش برای دوست پسرش فرستاد حالا دوست پسر عوضیش عکس گذاشته انیستا و شوهر اون خانم میبینه حالا از کجا میشناسه از تخت خواب و دکور و.... اتاقشون فهمید که تو عکس هم بودن  رفت طلاقش داد 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  

هر چی تو بیشتر حساسیت نشون بدی اون بیشتر دور بر می داره برو بهش بگو هر غلطی دوست داری انجام بده بعدشم بلاکش کن به چن نفر از فامیلاتونم بگو برن بلاکش کنن به عنوان مزاحم 

خدایا کمکم کن یه بچه سالم و صالحی داشته باشم