2777
2789
کافیه از این بیشتر پیش بری فقط حال خودتو داغون میکنی بدترین انتقام بی تفاوتیه

:)حس میکنم باید بدنشو تیکه تیکه کنم خیلی سخته وقتی میان تو صورتت گه میخورن که ما عاشقیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد باشه

تو نامزدی پس بلافاصله کات کنید 

کسی که دوران شکوه نامزدی رو اینجوری میرینه توش بهتره فقط کاتش کنی 

خیانت به نظرم فقط موقع ازدواجه که انتقام بگیری و تهش جدا شی

ولی نامزدی و دوستی فقط کاته 

چون اگه فرصت هم بدی طرف طعم همزمان با دوتا رو‌چشیده 

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
تو نامزدی پس بلافاصله کات کنید  کسی که دوران شکوه نامزدی رو اینجوری میرینه توش بهتره فقط کاتش ...

:)لامصب بعد پنج سال گه میخوره فقد بیاد برینه تو زندگیم بره من ادم قبلی نمیشم 

:)حس میکنم باید بدنشو تیکه تیکه کنم خیلی سخته وقتی میان تو صورتت گه میخورن که ما عاشقیم 

اره میدونم سخته روحت در عذابه ولی برای پخته شدن برای رشد کردن باید مهارت کنترل احساسات رو یاد بگیری 

باید در مواقعی ک روحت میخواد انتقام گرفتنو تجربه کنه سکوت کنی

خودتو سرکوب کنی 

نه یچی بیشتر 

یعنی کارش خیییلی عالی بود کلا همه فهمیدن تفم نمیدازن دیگه توروی اون دختر خائن؛ کار خیلی بزرگی کرد البته چون اشنا بودن همه فهمیدن ابروشون رفت اگه اشنا نبودن و کسی دختره رو نمیشناخت چیزی نمیشد بهش بااین کار

:)لامصب بعد پنج سال گه میخوره فقد بیاد برینه تو زندگیم بره من ادم قبلی نمیشم 

میشی بهتراز قبلم میشی

الان حست درب و داغونه فقط 

ولی فقط ازهمه جابلاکش کن

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵
😭دلم داره اتیش میگیره 😭😭😭دارم میمیرم

اگه مطمئنی خیانت کرده و عقدش نیستی با صمیمی ترین دوستش اوکی شو همزمان ۲ تا ضربه زدی 😐✌ هم تو رو از دست داده هم رفیقشو  تو دوستاشم آبروش میره میشه قرومساق    خانمهای معلم اخلاق ریپلای نکنن 

هیچکس درخواست دوستی نده 
اگه مطمئنی خیانت کرده و عقدش نیستی با صمیمی ترین دوستش اوکی شو همزمان ۲ تا ضربه زدی 😐✌  خانمها ...

منکه نمیخوام درس اخلاق بدم ولی همیشه سعی کن ی نظر منطقی و درست رو بیان کنی تو حالت خوبه برای سرگرمی اومدی سایت ولی اون استارتر تو بدترین لحظه های زندگیشه حرف های تو میتونن خیلی برای اون تعیین کننده باشن

منکه نمیخوام درس اخلاق بدم ولی همیشه سعی کن ی نظر منطقی و درست رو بیان کنی تو حالت خوبه برای سرگرمی ...

دقیقا خودم تو این شرایط بودم همین کارو کردم قشنگ نابود شد فهمید نمیتونه ضربه روحی بزنه  قصر در بره

هیچکس درخواست دوستی نده