من جدا شدم خواستگاری دارم شرایط خوبی داره تحصیل کرده شغل خوب و خونه و ماشین همسرش فوت شده فقط اینکه با شهر ما ۹۰۰ کیلومتر فاصله داره ک بهم گفته انتقالیش درست بشه میاد شهر من نظرتون چیه؟
🎯در تلاش برای رسیدن به اهدافم هستم 🎯باید بتونم به این اهدافم برسم ناامیدی دری از درهای شیطان است پس هیچ وقت ناامید نشید و به اهداف و مسیراتون ادامه بدین و دست از تلاش نکشیداین امضا رو هدیه میدم به خودم و همه آدم های امیدواری که با اینکه حالشون بده ولی همچنان به زندگی ادامه میدن و یک راهی رو برای پیشرفت و رسیدن به خواستههاشون پیدا میکنن
سلام.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
برو عزیزم از قدیم تو شهر ما یه حرف خوب زدن که مردی که زنش مرده قدر زن میدونه شرایط این آقام که خوبه پس بنظرم قبول کنی خوشبخت میشی خیلی ها میرن خارج از کشور زندگی میکنن 900کیلومتر که چیزی نیست آدم اگه شوهرش باهاش خوب باشه 900هزار کیلومتر هم بره ارزش داره امیدوارم خوشبخت بشی برای مریض 6ساله ماهم دعا کن ممنون
بنظرم اگه پسره خوبه قبول کن اتفاقا خیلیم زیباس که تو یه جای غریب فقط همو داشته باشیدو هوای همو داشته باشید از دخالت فامیلم تو زندگیتون به دورید کسی کاریتون نداره ما هم زندگیمونو قراره خارج از ایران شروع کنیم