2777
2789
عنوان

قانون جذب واقعی و جالب

144 بازدید | 9 پست

سلام صبح زیباتون بخیر اومدم ی مطلبی ک بگم ک صبح تون پراز نشاط و انگیزه شروع کنین ،  من ی چند وقتی کمر داشتم افتضاح خیلی سختی کشیدم  خلاصه فهمیدم ک این کمردرد سخت از عوارض کروناس خلاصه یکی اینجا نی نی سایت گفته بود که اگر نه شب با باور کامل بنویسی سه بارم بنویسی خدایا شکرت کمرم کاملا سالم شده شش بار زیرش سمت راستش بنویسی خدایا شکرت و نه بار زیرش سمت چپ ش بنویسی سه شش نه البته این اعداد به لاتین بنویسی و شب برگه رو بذارین زیر بالش تون و بخوابین شک نکنین ک خواسته تون براورده میشه بخدا انجام دادم سر روز ششم کمرم کامل کامل خوب شد ولی از بس سختی کشیده بودم با باور کامل انجام دادم  

چ خوب ولی من دیگه رمقی برای تلاش واسه خواسته هام ندارم همه چیزو سپاردم دست خدا

نه ناامید نشو من ی عالمه خواسته دارم ک فعلا بهشون نرسیدم با اینکه  پارسال صندوق توکل داشتم  و دو دور با باور کامل نوشتم اما یقین دارم بهشون میرسم هرچند زمان بر باشن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ناامید نشو من ی عالمه خواسته دارم ک فعلا بهشون نرسیدم با اینکه  پارسال صندوق توکل داشتم &nbs ...

میدونی گاهی اواقات برای رسیدن ب ی سری چیزا خیلی تلاش میکنی و کل انرژیتو میزاری میبینی نمیشه ک نمیشه

پس میزارم دست قسمت و خدا و اصراری به کائنات نمیکنم چونکه

( هر انچیز قسمت توست ، از کنارت نخواهد گذشت )

چ خوب بزرگترین جذب تون چی بودش؟؟؟؟

چهره ی دخترم الان دقیقا همونیه که تو بارداری جذب میکردم حتی اینکه دوست داشتم نق نقو نباشه ولی خیلی زرنگ و بلا  باشه  دقیقا همون طوریه😍

و خیلی چیزای دیگه