2777
2789
عنوان

ولخرج ترین آدمی که دیدید کی بوده؟

1236 بازدید | 37 پست

سلام....دوسه روزه متوجه شدم یکی از اقوام یه میلیارد بدهی بالااورده!!!!ازبس این آقا ولخرج،مدام مهمونی میده،اونم مثلا به فامیلای دور،فقط وفقط برای خودنمایی،هرمعامله ای که می‌کنه ازبس بی فکر،کلی ضرر میبینه

مثلا برای ختم یکی از اقوام همسرش هرهفته یه دست گل گرون قیمت میخرید،خونه های لوکس بااجاره های سنگین میگیره و....

تازه این اولین بارش نیست،هردفعه بدهیش رو پدرش میپردازه،باز روز از نو...

شغلشم ازاد،لطفا نپرسید،میترسم شناسایی بشم

ازاین آدما اطرافتون دارید؟ازکارای برگ ریزونشون بگید....ازشون عبرت گرفتید؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

مثلا برای مهمونی حتما سه چهارمدل غذا سرو میکنن،با چندمدل سالادوترشی و...آجیل که اصلا توفامیل ماباب نیست

چون شرایط مالیمون این اجازه رو نمی‌ده!

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این رفتارارو همه فامیلامون دارن فکرشو نمیکردم باعث بدهی بشه😑

شاید این طرف مدیرت خرج کردن بلد نیست

دود اگر بالا نشیند کسر شأن شعله نیست جای چشم ابرو نگیرد گرچه او بالاتر است
این فردی که شما گفتین بیماری روانی تایید طلبی داره 

دقیقا،اتفاقا منم میگم پدرش این دفعه دیگه بایدحتما پیگیرش باشه واونو پیش روانپزشک ببره

خودم ولی حالم بهم میخوره از خودم

همش چشم و هم چشمیه 

منم به جای بابام نگا نمیکنم مثلا همه دوستام ایفن دارن میگم منم باید داشته باشم نباید کم بیارم بیچاره بابامو ميندازم ت قرض  و بدبختی💔😞

این رفتارارو همه فامیلامون دارن فکرشو نمیکردم باعث بدهی بشه😑 شاید این طرف مدیرت خرج کردن بلد نیست

خوب شاید اونا درامدشون هم عالی

اما مثلا این آقا یه سال پیش یه باغ خرید که طبق شنیده هام پونصد ملیون روش ضرر کرد

خودم ولی حالم بهم میخوره از خودم همش چشم و هم چشمیه  منم به جای بابام نگا نمیکنم مثلا همه دوس ...

همه دلشون ازهرچیزی بهترینش رو میخواد

ولی باقرض هیچ ارزشی نداره

یکی که درامد ماهانه اش ۲۵ میلیونه و همه رو خرج میکنه

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
همه دلشون ازهرچیزی بهترینش رو میخواد ولی باقرض هیچ ارزشی نداره

دقیقاااااا یه مدتیه به فکرشم گوشیمو بفروشم یکم مدل پایین تر بگیرم بیچاره بابام سختی نکشه خدارو خوش نمیاد عذاب وجدان گرفتم