ترسیدم به خدا. یارانه هست؟ یا چیه این 300 تومن؟ می خواستم بخوابم یهو دیدم به حسابم پول اومد. یارانه ی 300 تومنی قرار بود بریزن مگه؟
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیدی؟ چی بود؟سهام عدالت به من نمیدادن که. آخه مگه نباید میخریدم قبلا؟
می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )
یه روز صبح با صدای پیامک بیدار شدم چشامو واکردم گوشیو نگاه کردم دیدم ۳ملیون تومن به حسابم واریز شده منم عجیب لنگ دقیقا سه ملیون پول بودم. برق سه فاز از سرم پرید و با یه حالتی که خدا رسونده ذوق کردم نمیدونستم باید چیکار کنم که بابام زنگ زد گفت کارتم خراب بود گفتم پول بزنن به کارت تو خرجش نکنی تا عصر بعد بریزیش به حسابم....از لجم دوباره رفتم خوابیدم
یه نفربرامن اشتباهی هزارتومن شارژفرستاده پیام داده نصف شبی اونم ازین درخواست پیاما هزارتومنی که فرستادم برام برام برگردون😂من متوجه نشدم ازقبل شارژ داشتم نمیدونم چقد بودگفتم بزاربفرستم براش باهمین کد۱۴۲
بعدپیام داده ازکجافهمیدی راست میگم شارژ اشتباهی دادم😐زدم بلاکش کردم من چقد ساده ام ایناچقدبیکارن
من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
عجب والا به حساب من ۱ میلیارد هم واریز بشه دنبالش نمیفتم که کی واریز کرده یه راست میرم برا بر ...
نه آقا خب شاید کسی اشتباه واریز کرده 😂🤦♀️