2777
2789
عنوان

بچه ها 300 تومن الان از کجا اومد تو حسابم؟ 😑🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 7366 بازدید | 200 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنارش ننوشته پایا یاهمچین چیزی

دیدی؟ چی بود؟سهام عدالت به من نمیدادن که. آخه مگه نباید میخریدم قبلا؟ 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

آخه یه جوری شدم 🥴

نمیخایی بفرس واسه من 😂😂😂😂

. یه بار اومدم یه پولِ پاره بدم به راننده تاکسی؛ اینقدر استرس داشتم که گفتم:دست شما درد نکنه، همین کنار نگه دارین، من پاره میشم..!🗿😂😂😂😂

سهااااام عدالت فک کنم باشه

مگه نباید سهم میخریدم که الان برام سود سهام بیاد؟ 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )

یه روز صبح با صدای پیامک بیدار شدم چشامو واکردم گوشیو نگاه کردم دیدم ۳ملیون تومن به حسابم واریز شده منم عجیب لنگ دقیقا سه ملیون پول بودم. برق سه فاز از سرم پرید و با یه حالتی که خدا رسونده ذوق کردم نمیدونستم باید چیکار کنم که بابام زنگ زد گفت کارتم خراب بود گفتم پول بزنن به کارت تو خرجش نکنی تا عصر بعد بریزیش به حسابم....از لجم دوباره رفتم خوابیدم

من اشتباه فرستادم برات 😂😂😂

دستت درد نکنه واقعا نصفه شبی 🥴😂

من زدم به حسابت برو حالشو ببر🤣🤣

دستت طلا 😂

سلام شما نمیدونید به چه کسانی سود سهام میدن

هر سال اوایل اسفند سود سهام رو واریز میکنن به حساب کسایی که سهان عدالت دارن.

اخبار گفت امسال قرارِ سود سهام عذالت جامانده های سال ۹۸ و ۹۹ رو جمعا همین روزا به حسابشون واریز بشه.

سود سهام سال ۱۴۰۰ رو هم یه مدت دیگه میریزن به حساب همه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

یه نفربرامن اشتباهی هزارتومن شارژفرستاده پیام داده نصف شبی اونم ازین درخواست پیاما هزارتومنی که فرستادم برام برام برگردون😂من متوجه نشدم ازقبل شارژ داشتم  نمیدونم چقد بودگفتم بزاربفرستم براش باهمین کد۱۴۲

بعدپیام داده ازکجافهمیدی راست میگم شارژ اشتباهی دادم😐زدم بلاکش کردم من چقد ساده ام ایناچقدبیکارن

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍
عجب  والا به حساب من ۱ میلیارد هم واریز بشه دنبالش نمیفتم که کی واریز کرده یه راست میرم برا بر ...

نه آقا خب شاید کسی اشتباه واریز کرده 😂🤦‍♀️