2777
2789
عنوان

بچه ها 300 تومن الان از کجا اومد تو حسابم؟ 😑🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 7366 بازدید | 200 پست
چه قد ریختن ؟؟؟؟؟؟  چیزی یادم نییس چون من چند روز پیشا ام استعلام گرفتم اخرین سودش ۱۰۰ تومن اس ...

عزیزم منم همین مشکل رو داشتم سال ۹۹ به من سود ندادن ،مشکل شماره حساب داریم حتما برو کافی نت یا دفتر پیشخوان درست کن وگرنه مال امسال هم ریخته نمیشه،برایذمنم آخرین بار سال ۹۸ ریخته بود رفتم درست کردم گفتن مال پارسال رو هم با مال امسال برات میریزن

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده
خیلی کم بود برای من سهام.عدالتم کمتر از500تومنه 60تومن تو دومرحله ربختن یکیش اسفند 99 یکی هم اری ...

نه دیگه اسفند ۹۰ ریختن اردیبهشت هم ۸۰ اینا برای سهام ۴۹۲ تومنی،

اگه تو تاپیکی راهنماییت کردم ،کمکت کردم، واسه عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرستی ممنون میشم، خدا خیرت بده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام گلم. خوبین؟ ماهم خوبیم خداروشکر. کدوم تاپیک رو میگین گلم؟ اون که درباره ی خواهرش بود؟ دیگه نی ن ...

اره همون تاپیک. حیف شد اون روز کار داشتم نشد تا آخر ش بخونم.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
آره دیگه مهم اینه که دولت داده از غریبه و اشتباهی نیست از خودیه 😁

حل شد دیگه برات؟

به ازای هر ۵ میلیون سهام پالایش ۳۰۰ هزار به حساب میریزن؛

پس این سود سهامی هست که به نامت خریدن؛

بازم احتمال زیاد پول سودش واریز میشه به حسابت البته شایدم سالی یک بار باشه...

۱۸۰ خانواده ات هم برای یارانه هست اگر یارانه نداشتن برای دهه فجر هم برای دهک های متوسط به پایین شنیدم دولت پول واریز کرده؛

پس همش از دولت هست نگران نباشید و با خیال راحت خرج کنید  

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀
حل شد دیگه برات؟ به ازای هر ۵ میلیون سهام پالایش ۳۰۰ هزار به حساب میریزن؛ پس این سود سهامی هست که ...

برای منو درست میگین احتمال زیاد ولی آخه خانواده م جزو دهک های پایین نیستن آخه. جز دهک های بالا یا متوسط به بالا هستن 

می خوای اسمشو بذار « کارما » یا بگو «چوبِ خدا » یا «تقاص» ،« تاوان »، یا اصلا بگو «حضرت ابوالفضل میزنه به کمرش »! ولی اینو بدون اگه دلی رو واقعا شکستی جوابش رو حتما میگیری دیر یا زود ...( دل شکستن مجازی و حقیقی هم نداره )