2777
2789
عنوان

🥲بچه ها چجوری بهش بگم ولخرجی نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 28 پست
عزیزم چرا خیلی بتو مربوطه. بی رودرواسی بگو من از ولخرجیت نگرانم آینده نگر نیسی مگه چقدر درآمد داره ا ...

:/نمیگه بهم شغلش ازاده بعد اخه تازه خریده بود هیچی نگفتم الا چرا فاز گرفته دوبارع بخره موندم من😐🤦🏻‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو من نگران زندگیم هستم و دوس دارم با من مشورت کنی قبل از اینکه اینجور کارا انجام بدی یکم به زبون ب ...

🤦🏻‍♀️خیلی پخمم حس میکنم خودشم میدونه خیلی سادم فقد سر صدا الکی دارم من😂😐 ولی واقعیت پخمم باید همین کارو کنم مرسی

🤦🏻‍♀️خیلی پخمم حس میکنم خودشم میدونه خیلی سادم فقد سر صدا الکی دارم من😂😐 ولی واقعیت پخمم باید هم ...

من شوهرم یه ریالی جز من برای کسی حتی خانواده خرج میکنه بدون اینکه بهم بگه قیافمو ناراحت میکنم اونم همش میگه چیشده گفتم دوس دارم اول با من مشورت کنی چون این پول مال زندگی منو و تو و دراینده بچهامونه اونم میگه اره درسته دیگه اینکارو نمیکنه شوهر منم ولخرج بود

من شوهرم یه ریالی جز من برای کسی حتی خانواده خرج میکنه بدون اینکه بهم بگه قیافمو ناراحت میکنم اونم ه ...

🤦🏻‍♀️اره باید بجور بفهمونمش نمیخوام ناراحتشه ازم 

😐هوف خونه بخره فقط برا پولاشو بعدش بریزه تو شکم بقیه فقط من الا میترسم مستاجری بکشم😭🤦🏻‍♀️

آنه خونه هم بخره ماشین بعدش سرمایه برای بچه هاتون تو  این گرونی ۱۰۰۰ تومن مدیریت نکنی ۱۰۰۰۰۰۰ تومن ضرر نیدی

سلام. لینک زیر یک پرسشنامه آنلاین روانشناختی به منظور انجام یک پژوهش علمی در علوم پزشکی تهران است. پس از اتمام پاسخدهی، امکان استفاده از یک جلسه رایگان مشاوره روانشناختی به صورت آنلاین فراهم خواهد شد. لطفا وارد لينك زير شويد و پرسشنامه را پر كنيد. 

https://survey.porsline.ir/s/UoXEDVs