2777
2789

سلام مامانا پسرم عید پنج سالش تموم میشه . پسرم ده روز پیش هی خخخ میکرد یبارم دیدم کف حموم تف کرده گفت از فلانی که متاسفانه دیده بود اینکارو میکنه یاد گرفتم چند روز بعد داشتم بهش غذا میدادم و کتاب میخوندم براش، موضوع جاذبه زمین بود ،این یهو غذا رو از دهنش درآورد شروع کرد به گریه کردن فک کردم چیزی مونده تو گلوش گفت این کتاب انگار مناسب سن من نیست من ترسیدم کتابو بست بعد هی سعی کرد خرده های غذا رو از دهن و حلقش دربیاره  گفت گلوم یه چیزی هست گلوم درد میکنه هی ادامه داد هی تف کرد آخرش بالا آورد بعد دیگه آب دهنشو قورت نداد یه حوله پیدا کرده بود میریخت رو اون  .زنگ زدم به پسر عموم که دکتره گفت من امیکرون گرفتم نمیتونم بیام معاینه کنم الانم مطب کس دیگه نبر همه جا غلغله س مریض میشین اگه تب کرد استامینوفن و آنتی بیوتیک شروع کن .خلاصه پدر ما رو در آورد تا شب آب هم به زود خورد خلاصه با مصیبت یه لیوان شیر دادم ببخشید آروغ پی در پی زد خوابید . ولی از فرداش آب دهنشو یا تف میکرد یا خودشو جمع میکرد موقع قورت دادن . هیچچی هم نخورد باز ، نوشابه دادم باز یه عالم آروغ زد یه ذره غذا خورد کم کم دیگه راحت تر قورت داد مایعات رو و نگفت گلوم درد میکنه ولی الان خیلی بی اشتهاست یه ذره غذا رو اونقدر تو دهنش نگه میداره تا قورت بده 

به نظرتون چکار کنم ؟ کسی تجربه ای داره؟ 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه گلودرد نداره خب ببر مطب گوش و حلق و بینی ببیننش

ما را که تو منظوری خاطر نرود جایی❤💍/بعد از کارشناسی میخوام به دلایل شخصی مجدد کنکور بدم.لطفا به تاپیکام گیر ندین😘/من فقط تو شبکه های اجتماعی اجتماعیم✋

دختر ۵ سال و نیمه دارم منم

فکر میکنی خودت که مریض باشه یا هنوز داره تقلید میکنه ؟

دختر من فیلم زیاد بازی میکنه فقط منِ مادر میفهمم دقیقا چشه

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
اومیکرون نگرفته؟

نمیدونم هیچ علایم دیگه ای نداشت نه تب نه درد یهویی هم شد هر چند ما قرنطینه کردیم از اون روز خودمونو 

لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟

ببرش تل گیر،شاید چیزی تو گلوش گیر کرده،

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)