2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم همونایی که میگن شوشوی من فدات شم وااااای برام دو تا سس اضافی خریده وااااااای خدا وااااااای این ...

نه من اینجوری نیستم

محمد خودش زیادی خوبه

حیف که.....😔

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
میشه عکس پردمو بزارم نظربدین

چند نفر همتذکنید بیاید منو بکنید تو گونی محکم بزنید بلکه ذهن منحرفم درست بشه 😓😓😓یکی نیس بهش بگه اخه  مگه میشه ازونجا عکس گرفت یعنی تف تف تف 😑😑😑

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
نه من اینجوری نیستم محمد خودش زیادی خوبه حیف که.....😔

پایدار😘😘😘😘بهت بر نخوره عزیزم من به شوخی گفتم ولی شوخیه قشنگی نبود معذرت میخوام 

من و زیر سیگاریم تک و تنها خفه ی دود ...🚬💔
تو هم همونایی که میگن شوشوی من فدات شم وااااای برام دو تا سس اضافی خریده وااااااای خدا وااااااای این ...

بسه عزیزم من بهشون گفتم با احترام پذیرفت چرا طعنه میزنی دیگه گلم؟

کار خوبو خدا میکنه ک با هیچکی حرف نمیزنه!💜💔
چند نفر همتذکنید بیاید منو بکنید تو گونی محکم بزنید بلکه ذهن منحرفم درست بشه 😓😓😓یکی نیس بهش بگه ا ...

وا پرده خونمو میگم

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
چرا؟ مگه  جثش درشتر  شما که نتونستی  بزنیش؟

جثه ش سنش ذاتش همه چیش ازمن بزرگتر سیاه تر بود 

کاش خدا خودش چراغ راهت روشن کنه وقتی داری واسم دعا میکنی که خونم زودتر درست بشه ازین خرابه برم اونجای دارم خونه درست میکنم وسط بیابون اما مهم نیست مهم اینه که دیواراش نشست نکرده چاهش ریزش نکرده دیواراش ترک ندارن باغچه ش مملو از عقرب عنکبوت نیست مهمتر از همه مال خودمونه خود خودمون 😭😭
پایدار😘😘😘😘بهت بر نخوره عزیزم من به شوخی گفتم ولی شوخیه قشنگی نبود معذرت میخوام 

نه اشکالی نداره

فقط اشک از چشمام همینجور میاد پایین

دلم واسه شوهرم میسوزه لیاقتش من نبودم

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
وا پرده خونمو میگم

عکس که دیدم فهمیدم خاک توسر بیشعورم کنن ببخشید گل 😭😭💝💝💝