2777
2789

کلافه شدم از دست خانواده همسرم 

دیوونم کردن هی چادر میبندم کمرم میگن ایراد داره بالا تر یا پایین تر بستی شکمت زده بیرون

مانتو شلوار میپوشم میگن چرا مانتوت دکمه نداره شکمت مشخصه 

دکمه دار میپوشم میگن شکمت میکشه مانتو  بالا می ایسته کوتاه دیده میشه 

دامن میپوشم یه حرفه 

تو خونه خودمون وقتی خودمونیم و مهمونی ام نیست باز میگن چرا بولیزت تنگه 

پس من چکاااار کنم خدااا

تروخدا لباس فروشی خوب میشناسید تو کرج ادرس بدین هم لباس خونه بخرم هم لباس واسه پیش مهمون

اینم بگم که شکمم یکم مایل به بالاست یجورایی دقیقا زیر سینه هام شکممه چسبیدن به هم بعد هر چی بپوشم خیلی بدنم تو چشم میاد ولی خوب مگه دست خودمه؟؟؟

Be happy ; you can

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تیشرت لش و گشاد با شلوار دامنی😁ولی مشکلش چیه من پیش بابامم شکمم معلومه ... خب چیه مگ

پدرشوهرم اینا یکم زیادی حساااسن وگرنه خونه بابام اینا راحتم 

Be happy ; you can

۲۷ هفتت مگ‌چقد شک داری اخع 

من تیشرت شلوار میپوشیدم  

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      
آخی یادش بخیر من هر چی تنگ بود تنم میکردم دوست نداشتم از ریخت بیوفتم شکمم کوچیک بود کلا 

منم دوست دارم همونارو بپوشم اصلا هم اذیت نمیشم هی میندازن گردنم که وای اذیت میشی به خاطر خودت میگیم و ....😒

Be happy ; you can
میگم که چون روبه بالاست خیلی تو چشمه انگار دو روز دیگه زایمانمه😅

من خیلی پشیمونم از اینکه تو دوران بارداریم میزاشتم حرف بقیه ناراحتم کنه شرمنده بچمم 

خدایا امشب شب عید جوادالائمه اس  نمیدونم چیشد ک گفتم امضامو عوض کنم شاید به دلم انداختی خدایا تورو به حق فاطمه زهرات تورو به حق زینب کبرا نی نی تو دلیمو سالم بزار تو بغلم  نی نیم عزت منه 😍اللهم صلی علی محمد و آل محمدو عجل فرجهم 🌷ماشالله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم 😍                      
من خیلی پشیمونم از اینکه تو دوران بارداریم میزاشتم حرف بقیه ناراحتم کنه شرمنده بچمم 

😔😔😔امشب کم موند با شوهرم بحثمون بشه سر این لباسا 

دیگ دوس ندارم تا زایمان کسی رو ببینم 

Be happy ; you can