2777
2789
عنوان

امروز روز عجیبی بود ......

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 27 پست

اسی ببخشید وسط تاپیکت 

یه سوال داشتم

برا اینکه تاپیکام حذف بشن باید چیکارکنم؟؟؟نی نی یار رو تگ کنم یا از دوستان درخواست کنم برام گزارش بزنن؟؟

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی ببخشید وسط تاپیکت  یه سوال داشتم برا اینکه تاپیکام حذف بشن باید چیکارکنم؟؟؟نی نی یار رو ت ...

فردا بزن نی نی یار حذف تاپیک دو 

اون نوشته چطور باید حذف کنی از ۱۰ صبح تا ۱۲ از ۲ تا ۴ حذف میکنه

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 
میشه تعریف کنین چه شکلی بود خوابتون

دقیقا یادم نیست چون چندسال گذشته.

یه بارش یادمه شبیه همین متن، مامانم داشت غذا میپخت، بابام سرش به کارش گرم بود.

یهو دیدم صدای بلند یه ندای آسمونی میاد. رفتم کنار پنجره. متوجه شدم ظهور اتفاق افتاده. هیجان زده داشتم داد میزدم به مامان و بابام مژده میدادم ولی انگار اونا متوجه نمیشدن. هی میگفتن چی؟ چی شده؟

یه بار هم پارسال بود‌. باز یه صدای آسمونی شنیدم. رفتم دم پنجره دیدم مردم دارن با عجله میرن خدمت امام.

منم هی به شوهرم التماس میکردم بریم، میگفت همه بلیطهای قطارا و هواپیماها تموم شده. شلوغه مسیر. نمیشه بریم.

داشتم چونه میزدم باهاش که از خواب پریدم.

ولی حس خوبی داشت.

فردا بزن نی نی یار حذف تاپیک دو  اون نوشته چطور باید حذف کنی از ۱۰ صبح تا ۱۲ از ۲ تا ۴ حذف میک ...

ممنونم عزیزم خدا خیرت بده❤

سرباز خسته و زخمی از راه رسید...زن از خانه رفته بود...زخمی که او را در قطار و جنگل و جاده نکشته بود ، در خانه کشت...
فردا بزن نی نی یار حذف تاپیک دو  اون نوشته چطور باید حذف کنی از ۱۰ صبح تا ۱۲ از ۲ تا ۴ حذف میک ...

ببخشید باز سوال میپرسم😄

خودم باید تاپیک بزنم و تگش کنم یا اینکه تو تاپیک دیگران تگش کنم کافیه؟

سلام چه دل پاکی دارید لطفاً برای ما هم دعا کنید ان شاالله که ظهور نزدیکه ..

کاش واقعا اینطور بود عزیزم ولی نیست متاسفانه  

ان شاالله که ظهور زودتر اتفاق بیفته و از شر اینهمه فساد خلاص بشیم. لااقل بچه هامون تو دوران امام زمان بزرگ بشن

من چند شب پیش خواب دیدم نمیدونم یادم رفت امام علی بود یا امام حسین علی اکبر بغلش بود پشتش به من بود داشت میرفت. ما تو یه صحرا بودیم انقدر رفت که از من دور شد خیلی دور اما من همچنان میدیدمش و بلند بلند صلوات میفرستادم. و الله اکبر میگفتم. کسی نمیدونه تعبیرش چیه؟؟؟ 

چند سال پیش خواب دیدم شبی توی حیاط خونه قدیمیمون دوتا خانم غریبه نشسته بودن به غیبت. یهو صدای بلندی رسید. همه یه آسمان نگاه کردیم بجز اون دوتا خانم. ماه کامل دو تکه شد. و حضرت ظهور کردند. همه میدونستن بجز اون دوتا خانم