2777
2789
عنوان

باز گشت عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 7792 بازدید | 42 پست
اگه برگرده میارزه ولی  اگه بخونی برنگرده واقعا دلت میشکنه

بیخیال بابا اصن اونی که رفته بزار بره چرا برگرده

نخونننن😬.                                                        نخونننیااا😐.                                                          😐🙌🏽اصن خیلی حرف گوش کنی.                                خب.                                                                      😁❤️.                                                                خستم از بازی کردن نقش آدم مغرور:) خستم از درد پنهونم🚶🏿‍♀️بیخیال.اسکار طولانی ترین امضا برسه به من😬😁.                 کاربری با کفش پاشننه بلند اومد😢کاربری با ابرو پیوسته اومد🤨اسممو چلا نمیتونم عوض کنم🙁🙁منمننکننمیتونیبخونی😝🙌🏽اینجا دیاریست که هیچ کدوم از کاربرا حرفو عقیدتو نمیشنون که قبول کنن میشنون که عقیده خودشونو تحمیل کنن🤦🏼‍♀️😁🌱اندکی مهربان باشید کرم ریزی نکنید نی نی یار ها را اذیت نکنید نی نی یار ها عشق منن چاپلوسی نکنید 😂😑فحلنننن خداحاااافظ،یادم رف بپرسم نالنگی میقولیییی موز میقولییییی اناناس میقولییییی، به سایت بخت گشایی 😂دادگاه دعوای عروس و مادر شوهر و پشمانی از رد خواستگار... هر تاپیکی به جز تاپیک نی نی خوش امدیدددد، یکم کوشولو بشینید فاصله اجتماعی رعایت کنید ماسک بزنید دستاتونو صد عفونی کنید پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنید😷ستاد مبارزه با کرونا        یعتی میشه این کروناهه برهههه😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂😂😒حالا فکر کن بخونی و نیاد من خودمو میکشم

🙁🤣والا جورم در نمیادا 

خدا میگه رابطه دختر پسر حرومه بعد بری کلی دعا بخونی تا خدا رابطه ای که از نظرش حرومه رو برات دوباره استوار کنه 

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔

ممنون عزیزم ان شاءالله که زندگیت پر بشه از آرامش و خوشبختی

لطفأ بچه‌ها!!

چرا میزنید توی ذوق بنده خدا ؟!

❤بخاطر نعمت سلامتی است که زنده ام❤ خدایا سپاسگزارم 🙏🌹خدایا سپاسگزارم 🙏🌹 خدایا سپاسگزارم 🌹🙏
🙁🤣والا جورم در نمیادا  خدا میگه رابطه دختر پسر حرومه بعد بری کلی دعا بخونی تا خدا رابطه ای ک ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تازه درستش نمیکنه میگع بنده خوبی هستی صلاحت نیست

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂تازه درستش نمیکنه میگع بنده خوبی هستی صلاحت نیست

بارش حققق😂

فکر کن یه تیر به پات خورده و وسط یه جنگل تنهایی😧 وقتی که شب میرسه و داری از سرما تلف میشی،🥺اگه یکی پیدا شه و بخواد بهت پناه بده چیکار میکنی؟درباره ی اصول اخلاقیش ازش سوال میپرسی؟🙂 یا به خوشایند بودن رفتارش فکر میکنی؟🙃 نه! به هیچی فکر نمیکنی،چیزی هم نمیپرسی،فقط میخوای هر جور که شده از اون مخمصه فرار کنی! پس دیگه به من نگو اون عوضی کی بود که باهاش دوست شدی؟، نگو اون لیاقت تورو نداشت! 🖤 من داشتم از سرما میمردم میفهمی؟! 🦢🥀 من تیر خورده بودم! 🦋🌾 اونم نه یکی...                                                   چندتا....!💔

بابا بچه هاااا😂😂😂😂😂 

من خودم ردش کردم پشیمون شدم برا همین خوندم بعد قراره بریم مشاوره و خانواده ها آشنا بشن 

من از دیروز شروع کردم سرهم دوروزم نشد ان شالله هرچی قسمت و صلاحتونه همون بشه بهترینا بشه قسمتتون😍🙏🏻

من محتاج دعای همتونم ازتون خواهش میکنم برای اینکه آرزوم برآورده بشه یه صلوات بفرستید و دعا کنید الب ...

فرستادم عزیزم ان شالله به زودی بیای خبر حاجت رواییتو بدی😍🤲🏻

بعد از چند وقت برگشت

من دیشب شروع کردم تا امشب که پیام داد البته از قانون جذبم استفاده کردم یه پیج هست تو اینستا پستای قانون جذبی میزاره برای جذب عشق و اینا گذاشته بود اونم انجام دادم 

اینارو گفتی برگشت؟؟

هم اینارو گفتم هم یه پیجی بود بهم مشاوره رایگان داد تو پستاشم عبارت تاکیدی و راه جذب عشق گذاشته بود اونارم انجام دادم  

اینه لینکش تو اینستاِ   https://instagram.com/jazb.ba.khoda?utm_medium=copy_link

بعد از چند وقت برگشت

دیشب شروع کردم یه سریاشو تا امشب همه اینایی که نوشتم و انجام دادم با تکنیک جذب عشق تو پیجِ پیام داد امشب با کلی معذرت خواهی تازه منم تموم کرده بودم ولی خداروشکر هرچی و تجسم کردم همون شد و همونارو گفت 

عکساش پاک کرده باشیم نداشته باشیم فوت کنیم چی؟

ببین اگر برای ازدواجِ و مطمئنی اونم قصدش ازدواجِ بخون حالا یا عکس گیر بیاز ازش فوت کن به عکسش یا لازمم نیست فوت کنی به نیت همون شخص بخون 

🙁🤣والا جورم در نمیادا  خدا میگه رابطه دختر پسر حرومه بعد بری کلی دعا بخونی تا خدا رابطه ای ک ...

عزیزم برای دوستی نبوده ازدواجِ قرارِ مشاوره قبل ازدواج بریم خانواده ها آشنا بشن برای دوستی که قطعا نباید خوند