2777
2789
عنوان

سرفه های امیکرونی ..میشه بیاین🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تبتون چطوره اشتها هم حتما ندارین وحسابی خسته این

باورت میشه انگار یه دیس غذا خوردم 24 ساعت اینجوریم به زور ناهار یه چند تا قاشق خوردم خدا را شکر تب ندارم اما اصلن نای بلند شدن ندارم دقیقا انگار خون بدنمو کلا از بدنم خارج کردن نمیتونم بیانش کنم کجام درد میکنه اما بدنم زرد میشه و انگار یه چیزی میزارم تو مغزم و هلش میدن به سمت کف پام  که احساس میکنم الان تو اقیانوس دارم غرق میشم و جانم داره می‌رود از بدنم 

زندگی همين لحظه ای که در آن زندگی می‌کنیم. پس شاد باش
باورت میشه انگار یه دیس غذا خوردم 24 ساعت اینجوریم به زور ناهار یه چند تا قاشق خوردم خدا را شکر تب ن ...

ولی من دوهفته به زورغذا می خوردم سرگیجه شدید دورانی داشتم شدیدا خسته وبی حال سردرد دوروز بود بدن درد یک هفته الان دوهفته کمر درد دارم شکم درد هم به خاطر سرفه شدید وزیاد

وای مگه اومیکرونم ریه رو درگیر میکنه؟

بابام۲۰ روز پیش گرفته هنوزم سرفه میکنه یوقتایی مامانمم ۲۰ روز پیش داشت الان یوقتایی حالش میگه بد میشه و گردن درد میگیره 

خودمم۱۰ روز پیش گرفتم ولی هنوز سرفه دارم